Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jerez fc la doña
Normal Tactiek jusep
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Choiński met de inworp. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz speelt de bal door. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:1

7e minuut.
Izarra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilápia met de inworp. Ferrel rent richting de bal. Ferrel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas probeert naar een medespeler te passen. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel schiet op doel. Díaz Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:2

19e minuut.
Salas is nu in balbezit. Karasiewicz rent richting de bal. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Díaz Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:3

20e minuut.
Delgado Andrés met een sublieme pass. Klungelig pakt Amiano de bal. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Díaz Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:4

22e minuut.
Inworp. Tilápia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Cervera probeert naar een medespeler te passen. Tilápia geeft de bal voor. Karasiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Díaz Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Díaz Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:5

24e minuut.
Choiński met een snelle inworp. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz geeft de bal voor. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel draait met de bal, schiet en ... Díaz Muñoz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:6

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrel met de inworp. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Díaz Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:7

26e minuut.
Delgado Andrés met een sublieme pass. Klungelig pakt Amiano de bal. Delgado Andrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Choiński passt de bal met de wreef. Tilápia rent richting de bal. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel rent richting de bal. Ferrel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Salas de bal. Navarrete García bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarrete García raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Navarrete García kan niet meer verder spelen. Camino komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Camino de bal. Camino speelt de bal door. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:8

38e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas speelt de bal door. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esteban Granados de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferrel zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Choiński de bal. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas onderschept slim de pass. Salas draait met de bal, schiet en ... Díaz Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas passt de bal met de wreef. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Díaz Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerez fc 85%, la doña 15%.
Jerez fc - la doña 0:9

47e minuut.
Salas geeft een lange en hoge pass. Daar is Izarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Revuelta onderschept slim de pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Revuelta verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrel onderschept slim de pass. Ferrel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díaz Muñoz trapt de bal weg van het doel. Tilápia kopt de bal weg. Daar is Ferrel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Amiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński onderschept slim de pass. Choiński met een sublieme pass. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel draait met de bal, schiet en ... Díaz Muñoz bokst de bal weg.

52e minuut.
Salas speelt de bal door. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas is nu in balbezit. Salas haalt uit met een fantastische trap. Izarra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:10

53e minuut.
Papciak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Choiński rent richting de bal. Choiński geeft een lange en hoge pass. Ferrel rent richting de bal. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:11

59e minuut.
Choiński rent richting de bal. Karasiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esteban Granados. Esteban Granados krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Izarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferrel neemt de hoekschop. Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Muñoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Izarra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ferrel met een snelle inworp. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:12

61e minuut.
Daar is Delgado Andrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado Andrés onderschept slim de pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Izarra rent richting de bal. Ferrel rent richting de bal. Izarra verovert de bal door een tackle van achteren. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fernández Cervera rent richting de bal. Fernández Cervera met een sublieme pass. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:13

68e minuut.
Doeltrap. Díaz Muñoz trapt de bal weg. Klungelig pakt Parés de bal. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:14

70e minuut.
Díaz Muñoz trapt de bal weg. Parés kopt de bal weg. Esteban Granados probeert de bal aan de voet te houden. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Izarra geeft een hoge lob. Inworp. Karasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Salas geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Parés zijn tegenspeler op de grond. Karasiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Salas controleert de bal met de borst. Camino verovert de bal door een tackle van achteren. Camal verovert de bal door een tackle van achteren. Camal geeft de bal voor. Karasiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Camal passt de bal in één keer door. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrel is nu in balbezit. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. Díaz Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerez fc - la doña 0:15

83e minuut.
Ferrel is nu in balbezit. Ferrel geeft een lange en hoge pass. Choiński is nu in balbezit. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díaz Muñoz trapt de bal weg van het doel. Choiński kopt de bal weg. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

87e minuut.
Fernández Cervera heeft problemen om de bal te vangen. Choiński rent richting de bal. Choiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Karasiewicz de bal. Karasiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Curtean speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Salas passt de bal zonder na te denken. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerez fc 90%, la doña 10%.
Jerez fc - la doña 0:15