Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Txapeldunas APC Lobete
1 Tactiek TDTDD
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten very good
solid Passen average
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Nonchev speelt de bal door. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu probeert naar een medespeler te passen. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ceniceros is nu in balbezit. Ceniceros geeft een hoge lob. Mihalecz rent richting de bal. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Schelbert verovert de bal door een tackle van achteren. Schelbert geeft een lange en hoge pass. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. Malnati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nonchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cirilo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - APC Lobete 0:1

32e minuut.
Nonchev controleert de bal met de borst. Sooäär rent richting de bal. Cobos rent richting de bal. Cobos schiet op doel. Vilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Txapeldunas - APC Lobete 1:1

39e minuut.
Malnati speelt de bal door. Veseliu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bocardo de bal onder controle te krijgen. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan draait met de bal, schiet en ... Malnati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - APC Lobete 1:2

40e minuut.
Daar is Cobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cleverley rent richting de bal. Cleverley probeert naar een medespeler te passen. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - APC Lobete 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Txapeldunas 59%, APC Lobete 41%.
Txapeldunas - APC Lobete 1:3

57e minuut.
Nonchev rent richting de bal. Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Sputnik probeert naar een medespeler te passen. Ceniceros is nu in balbezit. Ceniceros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ceniceros neemt de hoekschop. Korkmazyiğit krijgt zijn hoofd ertegen. Vilo bokst de bal weg.

59e minuut.
Valerio kopt de bal weg. Nonchev rent richting de bal. Nonchev passt de bal met de wreef. Rejtan rent richting de bal. Rejtan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Wilk geeft een lange en hoge pass. Schelbert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sooäär verovert de bal door een tackle van achteren. Ceniceros is nu in balbezit. Ceniceros geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Vilo probeert naar een medespeler te passen. Nonchev controleert de bal met de borst. Cleverley is nu in balbezit. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ... Vilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Schelbert geeft een hoge lob. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio speelt de bal door. Ceniceros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceniceros geeft een hoge lob. Vilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bocardo heeft problemen om de bal te vangen. Cirilo speelt de bal door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - APC Lobete 1:4

80e minuut.
Veseliu met een sublieme pass. Cirilo is nu in balbezit. Peral schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peral krijgt een gele kaart. Cirilo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sputnik wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit probeert naar een medespeler te passen. Cobos rent richting de bal. Cobos draait met de bal, schiet en ... Vilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - APC Lobete 2:4

87e minuut.
Latorre onderschept slim de pass. Latorre geeft een hoge lob. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. Vilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Txapeldunas 47%, APC Lobete 53%.
Txapeldunas - APC Lobete 2:4