Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loiola Team C. F. Canal Deportivo
Aerox Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten slecht
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Barbosa geeft een lange en hoge pass. Gatilho geeft een hoge lob. Szypowski heeft problemen om de bal te vangen. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Stere onderschept slim de pass. Stere met een sublieme pass. Kontér bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik onderschept slim de pass. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - C. F. Canal Deportivo 1:0

18e minuut.
Horwat passt de bal met de wreef. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gott schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gott krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Vitezović geeft een lange en hoge pass. Sheringham is nu in balbezit. De la Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De la Cruz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 60%, C. F. Canal Deportivo 40%.
Loiola Team - C. F. Canal Deportivo 1:0

54e minuut.
Kontér geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lattaruli met een snelle inworp. Stere is nu in balbezit. Stere haalt uit met een fantastische trap. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal in één keer door. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer draait met de bal, schiet en ... Vivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - C. F. Canal Deportivo 2:0

79e minuut.
Barbosa geeft een lange en hoge pass. Lattaruli kopt de bal weg. Kontér heeft problemen om de bal te vangen. Celmer is nu in balbezit. Celmer schiet op doel. Vivardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 54%, C. F. Canal Deportivo 46%.
Loiola Team - C. F. Canal Deportivo 2:0