Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loiola Team Txapeldunas
Aerox Tactiek 1
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Horwat geeft een hoge lob. Piosik is nu in balbezit. Piosik geeft de bal voor. Klungelig pakt Celmer de bal. Celmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - Txapeldunas 1:0

7e minuut.
Peral verovert de bal door een tackle van achteren. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Celmer. Celmer krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cleverley rent richting de bal. Stere onderschept slim de pass. Stere geeft de bal voor. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cleverley kopt de bal weg. Horwat controleert de bal met de borst. Cobos is nu in balbezit. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ... Guillot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sheringham kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Horwat de bal onder controle te krijgen. Korkmazyiğit rent richting de bal. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos haalt uit met een fantastische trap. Guillot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Latorre is nu in balbezit. Celmer onderschept slim de pass. Celmer probeert naar een medespeler te passen. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ceniceros probeert naar een medespeler te passen. Cobos is nu in balbezit. Cobos passt de bal zonder na te denken. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cobos rent richting de bal. Cobos passt de bal met de wreef. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit heeft problemen om de bal te vangen. Korkmazyiğit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Horwat probeert de bal met de borst te controleren. Cobos verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazyiğit rent richting de bal. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loiola Team - Txapeldunas 1:1

40e minuut.
Bocardo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lattaruli met een snelle inworp. Stere rent richting de bal. Stere geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cobos schiet op doel. Szypowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. Guillot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - Txapeldunas 1:2

44e minuut.
Ceniceros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceniceros speelt de bal door. Cobos rent richting de bal. Cobos haalt uit met een fantastische trap. Horwat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wilk neemt de hoekschop. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 56%, Txapeldunas 44%.
Loiola Team - Txapeldunas 1:2

47e minuut.
Lattaruli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cobos rent richting de bal. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere geeft een lange en hoge pass. Celmer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cobos is nu in balbezit. Cobos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Horwat de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceniceros zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Valerio is nu in balbezit. Celmer verovert de bal door een tackle van achteren. Celmer passt de bal in één keer door. Lattaruli is nu in balbezit. Lattaruli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Peral onderschept slim de pass. Peral geeft een hoge lob. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - Txapeldunas 1:3

77e minuut.
Ceniceros rent richting de bal. Ceniceros geeft de bal voor. Korkmazyiğit met een sublieme pass. Daar is Cobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobos draait met de bal, schiet en ... Guillot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Ceniceros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceniceros probeert naar een medespeler te passen. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szypowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wilk passt de bal zonder na te denken. Cobos is nu in balbezit. Cobos passt de bal zonder na te denken. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 58%, Txapeldunas 42%.
Loiola Team - Txapeldunas 1:3