Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peña deportiva Steaua del Búcaro
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Inworp. Irízar met de inworp. Pradas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramage rent richting de bal. Gramage geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hernán Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernán Angulo passt de bal zonder na te denken. Daar is Marchal Razquín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchal Razquín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peña deportiva - Steaua del Búcaro 0:1

10e minuut.
Tantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Samino verovert de bal door een tackle van achteren. Samino met een sublieme pass. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Abreu probeert de bal aan de voet te houden. Gramage rent richting de bal. Girón probeert naar een medespeler te passen. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gramage passt de bal zonder na te denken. Irízar rent richting de bal. Irízar passt de bal in één keer door. Yeste is nu in balbezit. Yeste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hernán Angulo speelt de bal door. Yeste rent richting de bal. Yeste passt de bal met de wreef. Marchal Razquín rent richting de bal. Marchal Razquín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña deportiva 68%, Steaua del Búcaro 32%.
Peña deportiva - Steaua del Búcaro 0:1

55e minuut.
Gramage geeft een hoge lob. Marchal Razquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Freixa is nu in balbezit. Marchal Razquín verovert de bal door een tackle van achteren. Marchal Razquín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Olmos met de inworp. Pradas speelt de bal door. Girón bereikt de bal nog maar net als eerste. Girón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Irízar heeft problemen om de bal te vangen. Pradas verovert de bal door een tackle van achteren. Pradas geeft de bal voor. Abreu is nu in balbezit. Abreu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Olmos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irízar met een snelle inworp. Yeste rent richting de bal. Yeste geeft een lange en hoge pass. Olabe bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Hernán Angulo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pan geeft een hoge lob. Marchal Razquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchal Razquín draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peña deportiva 58%, Steaua del Búcaro 42%.
Peña deportiva - Steaua del Búcaro 0:1