Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Txapeldunas C. F. Canal Deportivo
1 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 44
goed Schieten matig
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Ceniceros geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu kopt de bal weg. Krličević speelt de bal door. Daar is Cobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cleverley geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ţicleanu de bal onder controle te krijgen. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. Vivardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - C. F. Canal Deportivo 1:0

34e minuut.
Cleverley bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. De Geytere rent richting de bal. De la Cruz onderschept slim de pass. De la Cruz schiet op doel. Metea bokst de bal weg. Cleverley heeft problemen om de bal te vangen. De la Cruz rent richting de bal. De la Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De Geytere onderschept slim de pass. Hompanera Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De la Cruz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gatilho passt de bal met de wreef. Cleverley is nu in balbezit. Cleverley passt de bal met de wreef. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. Vivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Txapeldunas 56%, C. F. Canal Deportivo 44%.
Txapeldunas - C. F. Canal Deportivo 1:0

46e minuut.
Ceniceros met een snelle inworp. Vitezović rent richting de bal. Vitezović geeft de bal voor. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Billabona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olaru komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gatilho geeft een lange en hoge pass. Daar is Falkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Cruz rent richting de bal. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap. Metea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Olaru passt de bal met de wreef. Ceniceros bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Olaru met de inworp. Ceniceros geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cleverley onderschept slim de pass. Cleverley met een sublieme pass. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - C. F. Canal Deportivo 2:0

85e minuut.
Mrowiec is nu in balbezit. De la Cruz is nu in balbezit. De Geytere is nu in balbezit. De la Cruz onderschept slim de pass. De la Cruz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vitezović rent richting de bal. Vitezović probeert naar een medespeler te passen. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap. Metea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - C. F. Canal Deportivo 2:1

88e minuut.
Cobos probeert naar een medespeler te passen. Preguinho is nu in balbezit. Preguinho passt de bal zonder na te denken. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Txapeldunas - C. F. Canal Deportivo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Txapeldunas 61%, C. F. Canal Deportivo 39%.
Txapeldunas - C. F. Canal Deportivo 3:1