Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adamska Loiola Team
Normal Tactiek Aerox
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 42.3
weak Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


6e minuut.
Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa probeert naar een medespeler te passen. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Koszora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tena García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urzelai heeft problemen om de bal te vangen. Urzelai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Guillot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sheringham trapt de bal weg van het doel. Irribarren bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Celmer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Celmer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Vilanova is nu in balbezit. Vilanova geeft een lange en hoge pass. Barbosa met een sublieme pass. Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Piosik draait met de bal, schiet en ... González Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mijares geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lattaruli met een snelle inworp. Stere is nu in balbezit. Stere geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Urzelai de bal. Horwat is nu in balbezit. Horwat speelt de bal door. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - Loiola Team 0:1

27e minuut.
Koszora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barbosa de bal. Barbosa met een sublieme pass. Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Guardeño de bal onder controle te krijgen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa passt de bal met de wreef. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
González Márquez trapt de bal weg. Barbosa met een sublieme pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - Loiola Team 0:2

39e minuut.
Horwat onderschept slim de pass. Horwat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piosik de bal. Piosik schiet op doel. González Márquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - Loiola Team 0:3

44e minuut.
Bonano geeft een lange en hoge pass. Barbosa rent richting de bal. Barbosa geeft de bal voor. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - Loiola Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamska 70%, Loiola Team 30%.
Adamska - Loiola Team 0:4

53e minuut.
Blas passt de bal in één keer door. Barbosa rent richting de bal. Barbosa passt de bal zonder na te denken. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... González Márquez bokst de bal weg.

57e minuut.
Barbosa geeft een hoge lob. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Irribarren rent richting de bal. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere met een sublieme pass. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallardo met een harde bal richting middenveld. Lattaruli kopt de bal weg. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. González Márquez bokst de bal weg.

73e minuut.
Sheringham speelt de bal door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa geeft de bal voor. Piosik heeft problemen om de bal te vangen. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - Loiola Team 0:5

76e minuut.
Stere passt de bal zonder na te denken. Lattaruli rent richting de bal. Lattaruli passt de bal zonder na te denken. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lattaruli kopt de bal weg. Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere passt de bal zonder na te denken. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Horwat verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa met een sublieme pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap. González Márquez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - Loiola Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamska 76%, Loiola Team 24%.
Adamska - Loiola Team 0:6