Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Logia 42. yuncoefutebal
433 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.1 gemiddelde waardering 31.7
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Prats is nu in balbezit. Morán Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Morán Vizcaíno passt de bal in één keer door. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Bartrés de bal. Morán Vizcaíno is nu in balbezit. Morán Vizcaíno probeert naar een medespeler te passen. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flores Santacruz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez bokst de bal weg.

12e minuut.
Daar is Bartrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erostarbe Tubilla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Morán Vizcaíno de bal onder controle te krijgen. Prats is nu in balbezit. Prats draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - yuncoefutebal 1:0

20e minuut.
Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratinos rent richting de bal. Wąpierz verovert de bal door een tackle van achteren. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sánchez-Manzaneda verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tevenet neemt de hoekschop. Costache krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Olloquiegui passt de bal zonder na te denken. González Maestre is nu in balbezit. González Maestre speelt de bal door. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Costache krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tevenet probeert naar een medespeler te passen. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Costache rent richting de bal. Costache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Senouba passt de bal met de wreef. Erostarbe Tubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe Tubilla passt de bal in één keer door. Bartrés rent richting de bal. Bartrés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Horta met een sublieme pass. Tevenet rent richting de bal. Tevenet met een sublieme pass. Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sánchez-Manzaneda onderschept slim de pass. Sánchez-Manzaneda passt de bal in één keer door. Moratinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache onderschept slim de pass. Costache schiet op doel. García Sánchez bokst de bal weg. Moratinos rent richting de bal. Wąpierz verovert de bal door een tackle van achteren. Wąpierz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Costache rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Logia 42. - yuncoefutebal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 53%, yuncoefutebal 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Logia 42. - yuncoefutebal 1:1

54e minuut.
Tevenet met een snelle inworp. Morán Vizcaíno geeft een hoge lob. Moratinos is nu in balbezit. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache schiet op doel. García Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Costache is nu in balbezit. Costache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - yuncoefutebal 1:2

56e minuut.
Elvira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flores Santacruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costache is nu in balbezit. Costache geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dueñas controleert de bal met de borst. Olloquiegui onderschept slim de pass. Olloquiegui met een sublieme pass. Bartrés rent richting de bal. Bartrés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Morán Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán Vizcaíno passt de bal zonder na te denken. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - yuncoefutebal 1:3

67e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - yuncoefutebal 1:4

71e minuut.
González Maestre heeft problemen om de bal te vangen. Prats rent richting de bal. Prats geeft een lange en hoge pass. Erostarbe Tubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Erostarbe Tubilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chover bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Flores Santacruz speelt de bal door. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Flores Santacruz is nu in balbezit. Flores Santacruz met een sublieme pass. Moratinos rent richting de bal. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zabielski geeft een hoge lob. Wąpierz kopt de bal weg. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache draait met de bal, schiet en ... García Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - yuncoefutebal 1:5

84e minuut.
Costache is nu in balbezit. Costache heeft problemen om de bal te vangen. Costache passt de bal zonder na te denken. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Olloquiegui geeft een hoge lob. Aurelio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wąpierz de bal. Morán Vizcaíno rent richting de bal. Morán Vizcaíno geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 63%, yuncoefutebal 37%.
Logia 42. - yuncoefutebal 1:5