Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RS Guajes Gijon Peña deportiva
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Nogueras passt de bal met de wreef. Girón is nu in balbezit. Girón passt de bal zonder na te denken. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RS Guajes Gijon - Peña deportiva 0:1

17e minuut.
Camarasa is nu in balbezit. Abreu is nu in balbezit. Met opzet legt Camarasa zijn tegenspeler op de grond. Camarasa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Botella verovert de bal door een tackle van achteren. Konde is nu in balbezit. Konde met een sublieme pass. Herráez Prieto is nu in balbezit. Herráez Prieto haalt uit met een fantastische trap. Olabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Olmos rent richting de bal. Olmos met een sublieme pass. Daar is Rozas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herráez Prieto is nu in balbezit. Herráez Prieto schiet op doel. Olabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Escoda geeft een lange en hoge pass. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena passt de bal met de wreef. Herráez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Herráez Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RS Guajes Gijon - Peña deportiva 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS Guajes Gijon 63%, Peña deportiva 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RS Guajes Gijon - Peña deportiva 1:1

46e minuut.
Girón passt de bal met de wreef. Freixa rent richting de bal. Freixa geeft een hoge lob. Girón bereikt de bal nog maar net als eerste. Girón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RS Guajes Gijon - Peña deportiva 1:2

58e minuut.
Perdigones rent richting de bal. Herráez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigones begaat een overtreding. Perdigones krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Girón rent richting de bal. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Girón onderschept slim de pass. Girón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS Guajes Gijon 50%, Peña deportiva 50%.
RS Guajes Gijon - Peña deportiva 1:2