Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUXIA FC f.c Gijón Sur
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


18e minuut.
Bonano rent richting de bal. Etxeberria Egaña verovert de bal door een tackle van achteren. Etxeberria Egaña passt de bal zonder na te denken. Mingo is nu in balbezit. Mingo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Igoroin kopt de bal weg. Zalloetxebarría rent richting de bal. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Mingo rent richting de bal. Mingo schiet op doel. Yepes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUXIA FC - f.c Gijón Sur 1:0

34e minuut.
Satrustegui met de inworp. Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández onderschept slim de pass. Casillas Fernández geeft de bal voor. Etxeberria Egaña springt en kopt de bal. Yepes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Etxeberria Egaña is nu in balbezit. Etxeberria Egaña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Álvarez Álvarez speelt de bal door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Mingo rent richting de bal. Mingo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUXIA FC 53%, f.c Gijón Sur 47%.
MUXIA FC - f.c Gijón Sur 1:0

49e minuut.
Bonano kopt de bal weg. Nourredine rent richting de bal. Álvarez Álvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nourredine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonano met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mingo rent richting de bal. Bonano onderschept slim de pass. Met opzet legt Lucas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lucas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lucas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Igoroin geeft de bal voor. Larreina probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol geeft een lange en hoge pass. Casillas Fernández probeert naar een medespeler te passen. Yepes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUXIA FC 41%, f.c Gijón Sur 59%.
MUXIA FC - f.c Gijón Sur 1:0