Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Logia 42. Txapeldunas
433 Tactiek 1
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 45.6
average Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Cleverley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moratinos de bal. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:1

4e minuut.
Ceniceros onderschept slim de pass. Ceniceros passt de bal in één keer door. Horta onderschept slim de pass. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez bokst de bal weg.

7e minuut.
Senouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceniceros verovert de bal door een tackle van achteren. Ceniceros probeert naar een medespeler te passen. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cleverley bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverley geeft de bal voor. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:2

12e minuut.
Korkmazyiğit rent richting de bal. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos verovert de bal door een tackle van achteren. Cobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:3

14e minuut.
Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Cleverley onderschept slim de pass. Cleverley geeft een hoge lob. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft de bal voor. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ... García Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:4

19e minuut.
Ceniceros rent richting de bal. Ceniceros geeft een hoge lob. Cobos rent richting de bal. Cobos draait met de bal, schiet en ... García Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:5

21e minuut.
Chover is nu in balbezit. Olaru onderschept slim de pass. Olaru met een sublieme pass. Daar is Korkmazyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ... García Sánchez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Horta rent richting de bal. Horta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peral met een snelle inworp. Ceniceros geeft een hoge lob. García Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Wilk kopt de bal weg. Cobos is nu in balbezit. Cobos speelt de bal door. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit geeft een hoge lob. Moratinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos verovert de bal door een tackle van achteren. Cobos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cobos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olloquiegui. Cobos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bocardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korkmazyiğit springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bartrés is nu in balbezit. Valerio onderschept slim de pass. Valerio geeft een hoge lob. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos draait met de bal, schiet en ... García Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Moratinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratinos passt de bal in één keer door. Sánchez-Manzaneda is nu in balbezit. Korkmazyiğit onderschept slim de pass. Korkmazyiğit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Olaru speelt de bal door. Moratinos rent richting de bal. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Bocardo probeert naar een medespeler te passen. Wilk speelt de bal door. Moratinos rent richting de bal. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazyiğit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Erostarbe Tubilla passt de bal in één keer door. Valerio geeft een hoge lob. Moratinos heeft problemen om de bal te vangen. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:6

45e minuut.
Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Cobos de bal. Horta onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceniceros zal de hoekschop nemen. García Sánchez bokst de bal weg. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Horta de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Cleverley rent richting de bal. Cleverley geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 80%, Txapeldunas 20%.
Logia 42. - Txapeldunas 0:7

47e minuut.
Cobos passt de bal in één keer door. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit passt de bal zonder na te denken. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:8

51e minuut.
Elvira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos is nu in balbezit. Cobos probeert naar een medespeler te passen. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cobos passt de bal zonder na te denken. Moratinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratinos probeert naar een medespeler te passen. Cleverley is nu in balbezit. Cleverley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cobos geeft een lange en hoge pass. Moratinos rent richting de bal. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:9

60e minuut.
Erostarbe Tubilla speelt de bal door. Moratinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratinos passt de bal zonder na te denken. Daar is Korkmazyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ceniceros is nu in balbezit. Ceniceros speelt de bal door. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. Horta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cobos geeft een lange en hoge pass. Sánchez-Manzaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Ceniceros is nu in balbezit. Ceniceros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk met een sublieme pass. Cobos rent richting de bal. Cobos passt de bal met de wreef. Korkmazyiğit is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:10

74e minuut.
Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos rent richting de bal. Cobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Cobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cleverley is nu in balbezit. Cleverley met een sublieme pass. Wilk geeft een hoge lob. Korkmazyiğit maakt een snoekduik en kopt de bal. García Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Latorre kopt de bal weg. Korkmazyiğit probeert de bal aan de voet te houden. Cleverley rent richting de bal. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peral passt de bal in één keer door. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit geeft een lange en hoge pass. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:11

85e minuut.
Sánchez-Manzaneda met een snelle inworp. Cleverley bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverley geeft een lange en hoge pass. Korkmazyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceniceros zal de hoekschop nemen. Korkmazyiğit krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Txapeldunas 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 84%, Txapeldunas 16%.
Logia 42. - Txapeldunas 0:12