Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. F. Canal Deportivo MUXIA FC
Normal Tactiek 433
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Luder is nu in balbezit. Triana rent richting de bal. Luder onderschept slim de pass. Luder haalt uit met een fantastische trap. Soriano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - MUXIA FC 1:0

13e minuut.
Vitezović speelt de bal door. Vilhegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhegas passt de bal in één keer door. Luder is nu in balbezit. Luder draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Igoroin geeft een hoge lob. Gatilho rent richting de bal. Gatilho met een sublieme pass. Luder is nu in balbezit. Luder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vilhegas passt de bal in één keer door. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder verovert de bal door een tackle van achteren. Luder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Igoroin speelt de bal door. Vitezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović met een sublieme pass. Luder rent richting de bal. Luder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Etxeberria Egaña is nu in balbezit. Krličević onderschept slim de pass. Krličević probeert naar een medespeler te passen. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Duran met een harde bal richting middenveld. De la Cruz kopt de bal weg. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. F. Canal Deportivo 25%, MUXIA FC 75%.
C. F. Canal Deportivo - MUXIA FC 1:0

50e minuut.
Pérez Riverol geeft een hoge lob. Krličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krličević speelt de bal door. Daar is Luder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luder schiet op doel. Soriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Etxeberria Egaña kopt de bal weg. Vitezović is nu in balbezit. Vitezović geeft de bal voor. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jiménez Asensio rent richting de bal. Luder verovert de bal door een tackle van achteren. Luder schiet op doel. Soriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Pérez Riverol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vilhegas met de inworp. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz rent richting de bal. Luder rent richting de bal. Luder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - MUXIA FC 2:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Triana trapt de bal weg. De la Cruz kopt de bal weg. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mrowiec geeft de bal voor. Vitezović kopt de bal weg. Jiménez Asensio heeft problemen om de bal te vangen. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Triana is nu in balbezit. Triana geeft de bal voor. Vitezović kopt de bal weg. Vilhegas is nu in balbezit. Vilhegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Krličević kopt de bal weg. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz geeft een hoge lob. Luder is nu in balbezit. Luder schiet op doel. Soriano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - MUXIA FC 3:0

76e minuut.
Vitezović onderschept slim de pass. Vitezović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duran de bal. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Krličević verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz rent richting de bal. De la Cruz speelt de bal door. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Vitezović geeft een lange en hoge pass. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz passt de bal met de wreef. Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. Luder schiet op doel. Soriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luder is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - MUXIA FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. F. Canal Deportivo 15%, MUXIA FC 85%.
C. F. Canal Deportivo - MUXIA FC 4:0