Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loiola Team RS Guajes Gijon
Aerox Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 19.4
very good Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rodríguez Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Giménez met een sublieme pass. Requena met een sublieme pass. Herráez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Herráez Prieto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guillot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Lattaruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Escoda de bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Sola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 1:0

7e minuut.
Üzülmez heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa rent richting de bal. Üzülmez onderschept slim de pass. Üzülmez haalt uit met een fantastische trap. Sola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 2:0

11e minuut.
Lattaruli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Üzülmez de bal. Konde begaat een overtreding. Konde krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Üzülmez passt de bal zonder na te denken. Aganzo Méndez rent richting de bal. Lattaruli verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sola trapt de bal weg. Horwat kopt de bal weg. Üzülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzülmez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Konde speelt de bal door. Escoda heeft problemen om de bal te vangen. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 3:0

25e minuut.
Hortal met een sublieme pass. Stere is nu in balbezit. Stere passt de bal in één keer door. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Camarasa onderschept slim de pass. Lattaruli verovert de bal door een tackle van achteren. Lattaruli passt de bal in één keer door. Üzülmez rent richting de bal. Üzülmez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 4:0

37e minuut.
Lattaruli onderschept slim de pass. Lattaruli passt de bal in één keer door. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. Sola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 5:0

39e minuut.
Klungelig pakt Piosik de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lattaruli neemt de hoekschop. Piosik krijgt zijn hoofd ertegen. Sola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 6:0

41e minuut.
Lattaruli met een sublieme pass. Üzülmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzülmez is nu in balbezit. Üzülmez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 21%, RS Guajes Gijon 79%.
Loiola Team - RS Guajes Gijon 6:0

47e minuut.
Escoda geeft een hoge lob. Stere kopt de bal weg. Lattaruli speelt de bal door. Piosik kan de bal niet met de borst controleren. Piosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ungvarský geeft de bal voor. Piosik rent richting de bal. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik onderschept slim de pass. Piosik schiet op doel. Sola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 7:0

51e minuut.
Stere bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzülmez is nu in balbezit. Üzülmez passt de bal in één keer door. Piosik is nu in balbezit. Piosik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rodríguez Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere met een sublieme pass. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Koszora kopt de bal weg. Üzülmez rent richting de bal. Konde begaat een overtreding. Konde krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Üzülmez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horwat met een snel genomen vrije trap. Piosik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 8:0

61e minuut.
Escoda geeft de bal voor. Botella kopt de bal weg. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... Sola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 9:0

66e minuut.
Horwat met een sublieme pass. Stere is nu in balbezit. Rozas is nu in balbezit. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Sola trapt de bal weg van het doel. Stere kopt de bal weg. Üzülmez rent richting de bal. Üzülmez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Aganzo Méndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal zonder na te denken. Üzülmez is nu in balbezit. Üzülmez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loiola Team - RS Guajes Gijon 10:0

87e minuut.
Üzülmez rent richting de bal. Üzülmez passt de bal zonder na te denken. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel. Sola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loiola Team 17%, RS Guajes Gijon 83%.
Loiola Team - RS Guajes Gijon 10:0