Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RS Guajes Gijon Txapeldunas
Normal Tactiek 1
34% Balbezit 66%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 41.6
weak Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Rozas speelt de bal door. Klungelig pakt Herráez Prieto de bal. Korkmazyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Cobos rent richting de bal. Cobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sola trapt de bal weg van het doel. Cleverley kopt de bal weg. Korkmazyiğit is nu in balbezit. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk geeft een hoge lob. Daar is Camarasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korkmazyiğit rent richting de bal. Korkmazyiğit haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Billabona probeert naar een medespeler te passen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Korkmazyiğit zijn tegenspeler op de grond. Korkmazyiğit is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Inworp. Aganzo Méndez met de inworp. Rodríguez Giménez is nu in balbezit. Cobos verovert de bal door een tackle van achteren. Cobos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wilk controleert de bal met de borst. Wilk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cobos de bal. Cobos draait met de bal, schiet en ... Sola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Billabona met de inworp. Konde bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos verovert de bal door een tackle van achteren. Cobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RS Guajes Gijon - Txapeldunas 0:1

26e minuut.
De Geytere rent richting de bal. Ceniceros rent richting de bal. Ceniceros geeft een hoge lob. Cobos heeft problemen om de bal te vangen. Cobos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Herráez Prieto is nu in balbezit. Cleverley onderschept slim de pass. Cleverley met een sublieme pass. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos schiet op doel. Sola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ceniceros met een snelle inworp. Cleverley is nu in balbezit. Cleverley passt de bal zonder na te denken. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De Geytere probeert de bal aan de voet te houden. Hortal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Geytere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Geytere krijgt een gele kaart. Hortal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rozas neemt zijn aanloop. Metea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Aganzo Méndez rent richting de bal. Cobos rent richting de bal. Cobos passt de bal zonder na te denken. Ceniceros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceniceros haalt uit met een fantastische trap. Sola bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS Guajes Gijon 71%, Txapeldunas 29%.
RS Guajes Gijon - Txapeldunas 0:1

54e minuut.
Falkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverley rent richting de bal. Cleverley speelt de bal door. Cobos rent richting de bal. Cobos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cleverley bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverley passt de bal met de wreef. Billabona met een sublieme pass. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Konde rent richting de bal. Cleverley verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverley passt de bal in één keer door. Cobos rent richting de bal. Cobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RS Guajes Gijon - Txapeldunas 0:2

75e minuut.
Cleverley passt de bal in één keer door. Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cobos de bal. Cobos schiet op doel. Sola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RS Guajes Gijon - Txapeldunas 0:3

77e minuut.
De Geytere geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hortal de bal. Rozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herráez Prieto rent richting de bal. Herráez Prieto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cleverley is nu in balbezit. Cleverley passt de bal met de wreef. Camarasa rent richting de bal. Cobos is nu in balbezit. Cobos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wilk zal de hoekschop nemen. Cobos maakt een snoekduik en kopt de bal. Sola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS Guajes Gijon 69%, Txapeldunas 31%.
RS Guajes Gijon - Txapeldunas 0:3