Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adamska RS Guajes Gijon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Rozas passt de bal in één keer door. Requena rent richting de bal. Requena passt de bal in één keer door. Herráez Prieto is nu in balbezit. Herráez Prieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - RS Guajes Gijon 0:1

3e minuut.
Irribarren passt de bal met de wreef. Blas rent richting de bal. Urzelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas is nu in balbezit. Blas draait met de bal, schiet en ... Sola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Peragón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konde is nu in balbezit. Konde met een sublieme pass. Herráez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Herráez Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - RS Guajes Gijon 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Camarasa de bal. Blas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konde. Konde krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Hortal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozas geeft een lange en hoge pass. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
González Márquez trapt de bal weg van het doel. Urzelai rent richting de bal. Urzelai probeert naar een medespeler te passen. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - RS Guajes Gijon 1:2

33e minuut.
Requena is nu in balbezit. Mijares verovert de bal door een tackle van achteren. Mijares probeert naar een medespeler te passen. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamska 53%, RS Guajes Gijon 47%.
Adamska - RS Guajes Gijon 1:2

49e minuut.
Mijares verovert de bal door een tackle van achteren. Mijares geeft een hoge lob. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzelai rent richting de bal. Urzelai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Konde bereikt de bal nog maar net als eerste. Konde passt de bal in één keer door. Rodríguez Giménez is nu in balbezit. Blas verovert de bal door een tackle van achteren. Blas draait met de bal, schiet en ... Sola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Irribarren probeert naar een medespeler te passen. Urzelai is nu in balbezit. Urzelai met een sublieme pass. Blas rent richting de bal. Blas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena geeft de bal voor. Vilanova heeft problemen om de bal te vangen. Herráez Prieto is nu in balbezit. Herráez Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - RS Guajes Gijon 1:3

67e minuut.
Daar is Blas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hortal met een sublieme pass. Konde heeft problemen om de bal te vangen. Urzelai rent richting de bal. Urzelai draait met de bal, schiet en ... Sola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - RS Guajes Gijon 2:3

76e minuut.
Rodríguez Giménez passt de bal in één keer door. Konde is nu in balbezit. Konde passt de bal zonder na te denken. Herráez Prieto rent richting de bal. Herráez Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adamska - RS Guajes Gijon 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adamska 50%, RS Guajes Gijon 50%.
Adamska - RS Guajes Gijon 2:4