Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCEscorpion Las Palmas U.D.
Normal Tactiek XenoVerseX4
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 40.6
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Tuomijoki speelt de bal door. Gabriel probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Checa is nu in balbezit. Mosna rent richting de bal. Mosna schiet op doel. Pinilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Salmilahti is nu in balbezit. Luis rent richting de bal. Luis passt de bal in één keer door. Hernández Pérez is nu in balbezit. Hernández Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Engel kopt de bal weg. Byrd is nu in balbezit. Byrd geeft de bal voor. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Engel is nu in balbezit. Engel passt de bal in één keer door. Pérez Checa heeft problemen om de bal te vangen. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Byrd rent richting de bal. Byrd passt de bal in één keer door. Mosna met een sublieme pass. Pérez Checa is nu in balbezit. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pinilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ferré geeft een lange en hoge pass. Tuomijoki probeert de bal aan de voet te houden. Pradas rent richting de bal. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Las Palmas U.D. 0:1

28e minuut.
Mosna passt de bal in één keer door. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
García García passt de bal zonder na te denken. Hernández Pérez is nu in balbezit. Hernández Pérez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soriano de bal onder controle te krijgen. Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCEscorpion - Las Palmas U.D. 1:1

35e minuut.
Amorós met de inworp. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Byrd is nu in balbezit. Byrd schiet op doel. Pinilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Fueyo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mosna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Byrd legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pinilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Las Palmas U.D. 1:2

41e minuut.
Byrd rent richting de bal. Byrd geeft een hoge lob. Gabriel is nu in balbezit. Mosna verovert de bal door een tackle van achteren. Mosna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rocha rent richting de bal. Mosna onderschept slim de pass. Mosna met een sublieme pass. Pérez Checa heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Checa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEscorpion 63%, Las Palmas U.D. 37%.
FCEscorpion - Las Palmas U.D. 1:2

52e minuut.
Mosna geeft de bal voor. Raimundo heeft problemen om de bal te vangen. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... Pradas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Las Palmas U.D. 1:3

54e minuut.
Pérez Checa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pradas de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Byrd zal de hoekschop nemen. Tuomijoki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Las Palmas U.D. 1:4

64e minuut.
Luis geeft een lange en hoge pass. Casas Cuevas is nu in balbezit. Soriano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soriano krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Alonso Fueyo trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferré met de inworp. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... Pinilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pérez Alvite onderschept slim de pass. Pérez Alvite probeert naar een medespeler te passen. Salmilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmilahti geeft de bal voor. Pérez Checa maakt een snoekduik en kopt de bal. Pinilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mosna de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - Las Palmas U.D. 1:5

77e minuut.
Raimundo is nu in balbezit. Raimundo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Byrd de bal. Pérez Checa is nu in balbezit. Pérez Checa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Soriano geeft een hoge lob. Tuomijoki rent richting de bal. García García probeert naar een medespeler te passen. Byrd is nu in balbezit. Byrd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Pérez Alvite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García García verovert de bal door een tackle van achteren. García García speelt de bal door. Casas Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Cuevas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEscorpion 63%, Las Palmas U.D. 37%.
FCEscorpion - Las Palmas U.D. 1:5