Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Blanco PutaMadrid FC
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Asensio met een sublieme pass. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu passt de bal in één keer door. Cornalba is nu in balbezit. Cornalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cornalba is nu in balbezit. Cornalba met een sublieme pass. Băşulescu rent richting de bal. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. Felipe Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu passt de bal in één keer door. Aira is nu in balbezit. Mitroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu schiet op doel. Felipe Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - PutaMadrid FC 1:0

34e minuut.
Băşulescu speelt de bal door. Cornalba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santamaría. Santamaría krijgt een gele kaart. Cornalba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cornalba wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 57%, PutaMadrid FC 43%.
Madrid Blanco - PutaMadrid FC 1:0

46e minuut.
González Navarro speelt de bal door. Asensio heeft problemen om de bal te vangen. Mitroiu onderschept slim de pass. Mitroiu schiet op doel. Felipe Padrón bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Escoda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soria López. Soria López krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Soria López passt de bal in één keer door. Cardona geeft een lange en hoge pass. Băşulescu kopt de bal weg. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - PutaMadrid FC 2:0

55e minuut.
Soria López heeft problemen om de bal te vangen. Lucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucio passt de bal met de wreef. González Navarro is nu in balbezit. González Navarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Soria López geeft de bal voor. Aira geeft een hoge lob. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cornalba onderschept slim de pass. Cornalba speelt de bal door. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bezunartea kopt de bal weg. Santamaría geeft een lange en hoge pass. Asensio kopt de bal weg. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro schiet op doel. Busquets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 62%, PutaMadrid FC 38%.
Madrid Blanco - PutaMadrid FC 2:0