Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ass holes Leopardos CF
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Razquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Arango is nu in balbezit. Martínez Arango met een sublieme pass. Torricelli rent richting de bal. Torricelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Salmerón geeft een hoge lob. Masegosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González López is nu in balbezit. Masegosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Masegosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Colina geeft een hoge lob. Gurpegui Nausia speelt de bal door. Daar is Masegosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González López bereikt de bal nog maar net als eerste. González López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pérez Rodrigo rent richting de bal. Chovan is nu in balbezit. Chovan geeft de bal voor. Masegosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Masegosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Colina geeft een hoge lob. Salmerón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masegosa. Salmerón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Masegosa passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Doblas Santana de bal onder controle te krijgen. Gurpegui Nausia is nu in balbezit. Gurpegui Nausia geeft een lange en hoge pass. Daar is Los Arcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Martínez Arango de bal. Martínez Arango geeft de bal voor. Daar is García Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razquin is nu in balbezit. Razquin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ass holes 44%, Leopardos CF 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ass holes - Leopardos CF 0:0

51e minuut.
Salmerón rent richting de bal. Salmerón geeft een lange en hoge pass. Mínguez rent richting de bal. Masegosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Masegosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chovan kopt de bal weg. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Torricelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torricelli krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Masegosa rent richting de bal. Los Arcos is nu in balbezit. Masegosa verovert de bal door een tackle van achteren. Masegosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Martínez Arango rent richting de bal. Colina rent richting de bal. Martínez Arango onderschept slim de pass. Razquin rent richting de bal. Razquin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Masegosa kopt de bal weg. Gurpegui Nausia rent richting de bal. Daar is Gurpegui Nausia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurpegui Nausia schiet op doel. Gurpegi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Leopardos CF 1:0

79e minuut.
Martínez Arango probeert naar een medespeler te passen. Razquin heeft problemen om de bal te vangen. Los Arcos rent richting de bal. González López bereikt de bal nog maar net als eerste. González López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Silvestre probeert de bal aan de voet te houden. Razquin is nu in balbezit. Razquin passt de bal in één keer door. Torricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Torricelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ass holes - Leopardos CF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ass holes 40%, Leopardos CF 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ass holes - Leopardos CF 1:1