Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D Papitopaquito Hidelas F.C.
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Figueiras geeft een lange en hoge pass. Escobosa rent richting de bal. Escobosa probeert naar een medespeler te passen. Seco is nu in balbezit. Seco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Figueiras is nu in balbezit. Verdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Verdejo passt de bal zonder na te denken. Recamán rent richting de bal. Recamán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Recamán is nu in balbezit. Pastor is nu in balbezit. Recamán is nu in balbezit. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guzmán de bal. Seco is nu in balbezit. Seco schiet op doel. Rodríguez Caña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Papitopaquito 54%, Hidelas F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D Papitopaquito - Hidelas F.C. 0:0

61e minuut.
Recamán rent richting de bal. Figueiras verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiras probeert naar een medespeler te passen. Marina is nu in balbezit. Marina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Seco rent richting de bal. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Seco bereikt de bal nog maar net als eerste. Seco draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Caña probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pastor rent richting de bal. Figueiras verovert de bal door een tackle van achteren. Figueiras speelt de bal door. Seco rent richting de bal. Seco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Papitopaquito 51%, Hidelas F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D Papitopaquito - Hidelas F.C. 0:0