Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PutaMadrid FC Las Palmas U.D.
Normal Tactiek XenoVerseX4
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 41.5
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré verovert de bal door een tackle van achteren. Ferré met een sublieme pass. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mosna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tuomijoki de bal. Byrd is nu in balbezit. Byrd schiet op doel. Felipe Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PutaMadrid FC - Las Palmas U.D. 0:1

12e minuut.
González Navarro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Asensio de bal. Pérez Checa verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Llabería met een sublieme pass. Engel is nu in balbezit. Engel geeft een lange en hoge pass. Mosna controleert de bal met de borst. Mosna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Ferré met de inworp. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna geeft de bal voor. Pérez Checa kopt de bal weg. Felipe Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksen onderschept slim de pass. Eriksen passt de bal zonder na te denken. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PutaMadrid FC - Las Palmas U.D. 0:2

18e minuut.
Aira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bellés komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ferré speelt de bal door. Engel speelt de bal door. Byrd is nu in balbezit. Byrd draait met de bal, schiet en ... Felipe Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PutaMadrid FC - Las Palmas U.D. 0:3

28e minuut.
Engel geeft een hoge lob. Mosna probeert naar een medespeler te passen. Pérez Checa probeert de bal aan de voet te houden. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... Felipe Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Engel passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuomijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bellés de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel is nu in balbezit. Engel geeft de bal voor. Daar is Mosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PutaMadrid FC 78%, Las Palmas U.D. 22%.
PutaMadrid FC - Las Palmas U.D. 0:3

46e minuut.
Pérez Checa onderschept slim de pass. Pérez Checa geeft een hoge lob. Estruch Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki onderschept slim de pass. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Salmilahti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engel geeft de bal voor. Mosna met een sublieme pass. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Ferré rent richting de bal. Ferré passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Engel de bal. Engel geeft de bal voor. Mosna krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Santamaría de bal onder controle te krijgen. Lucio geeft de bal voor. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PutaMadrid FC - Las Palmas U.D. 1:3

76e minuut.
Mosna rent richting de bal. Mosna geeft de bal voor. Daar is Llabería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrd is nu in balbezit. Byrd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ferré geeft een lange en hoge pass. Byrd kopt de bal weg. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... Felipe Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PutaMadrid FC - Las Palmas U.D. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PutaMadrid FC 69%, Las Palmas U.D. 31%.
PutaMadrid FC - Las Palmas U.D. 1:4