Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Blanco FCEscorpion
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 23.4
good Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel passt de bal zonder na te denken. Luis is nu in balbezit. Luis geeft een lange en hoge pass. Casas Cuevas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Espínola is nu in balbezit. Espínola passt de bal met de wreef. Raimundo heeft problemen om de bal te vangen. Bellofiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellofiore haalt uit met een fantastische trap. Pinilla bokst de bal weg.

19e minuut.
García García bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellofiore onderschept slim de pass. Bellofiore speelt de bal door. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Espínola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola passt de bal met de wreef. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... Pinilla bokst de bal weg.

24e minuut.
Luis met de inworp. Hernández Pérez is nu in balbezit. Hernández Pérez passt de bal zonder na te denken. Casas Cuevas is nu in balbezit. Casas Cuevas schiet op doel. Busquets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - FCEscorpion 0:1

29e minuut.
García García bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola bereikt de bal nog maar net als eerste. García García heeft problemen om de bal te vangen. Hernández Pérez rent richting de bal. Hernández Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Taiocchi met een harde bal richting middenveld. Cardona kopt de bal weg. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cardona rent richting de bal. Cardona geeft een hoge lob. Mitroiu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cardona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitroiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mitroiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Blanco - FCEscorpion 1:1

33e minuut.
Casas Cuevas met een sublieme pass. Hernández Pérez rent richting de bal. Hernández Pérez passt de bal met de wreef. Casas Cuevas rent richting de bal. Casas Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Busquets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
García García kopt de bal weg. Casas Cuevas is nu in balbezit. Cardona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cardona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 61%, FCEscorpion 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid Blanco - FCEscorpion 1:1

57e minuut.
Cornalba rent richting de bal. Mitroiu rent richting de bal. García García verovert de bal door een tackle van achteren. Cornalba onderschept slim de pass. Cornalba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - FCEscorpion 2:1

64e minuut.
Casas Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pérez rent richting de bal. Taiocchi onderschept slim de pass. Casas Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas Cuevas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Klungelig pakt García García de bal. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - FCEscorpion 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 60%, FCEscorpion 40%.
Madrid Blanco - FCEscorpion 3:1