Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pandas F.C. Family Jan
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Camacho Quesada probeert naar een medespeler te passen. Ribas Ródenas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanzol Goñi. Sanzol Goñi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sagalés bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cornago bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornago geeft de bal voor. Camacho Quesada kopt de bal weg. Ribas Ródenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas Ródenas draait met de bal, schiet en ... Pino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rodríguez Melenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalla rent richting de bal. Zalla probeert naar een medespeler te passen. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pandas F.C. 55%, Family Jan 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Pandas F.C. - Family Jan 0:0

65e minuut.
Villena Soriano met een sublieme pass. Sagalés kopt de bal weg. Cornago rent richting de bal. Becerra is nu in balbezit. Becerra geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Barrera probeert naar een medespeler te passen. Becerra rent richting de bal. Becerra passt de bal in één keer door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zalla rent richting de bal. Beitia verovert de bal door een tackle van achteren. Beitia geeft een lange en hoge pass. Ribas Ródenas rent richting de bal. Ribas Ródenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Becerra passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luna de bal. Rasche is nu in balbezit. Luna onderschept slim de pass. Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Beitia is nu in balbezit. Beitia passt de bal met de wreef. Gordaliza rent richting de bal. Ribas Ródenas onderschept slim de pass. Ribas Ródenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pandas F.C. 60%, Family Jan 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Pandas F.C. - Family Jan 0:0