Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Palmas U.D. Madrid Blanco
XenoVerseX4 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
48 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 28.2
very good Schieten adequate
adequate Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Ferré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosna rent richting de bal. Mosna geeft de bal voor. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Engel speelt de bal door. Klungelig pakt Pérez Checa de bal. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna geeft een lange en hoge pass. Byrd springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Soria López bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomijoki met een sublieme pass. Mosna is nu in balbezit. Mosna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Soriano is nu in balbezit. Soriano geeft de bal voor. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 1:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Bellofiore de bal onder controle te krijgen. Pérez Checa rent richting de bal. Pérez Checa met een sublieme pass. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna draait met de bal, schiet en ... Busquets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Soria López rent richting de bal. Soria López passt de bal zonder na te denken. Engel met een sublieme pass. Byrd rent richting de bal. Byrd schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 2:0

13e minuut.
Cardona speelt de bal door. Ferré rent richting de bal. Ferré met een sublieme pass. Mosna heeft problemen om de bal te vangen. Mosna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tuomijoki speelt de bal door. Caratallada is nu in balbezit. Mosna onderschept slim de pass. Mosna schiet op doel. Busquets probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 3:0

17e minuut.
Byrd is nu in balbezit. Byrd geeft een lange en hoge pass. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna schiet op doel. Caratallada probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Salmilahti geeft een lange en hoge pass. Mosna is nu in balbezit. Pérez Checa rent richting de bal. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki schiet op doel. Busquets bokst de bal weg.

24e minuut.
Byrd rent richting de bal. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea onderschept slim de pass. Byrd onderschept slim de pass. Byrd haalt uit met een fantastische trap. Busquets bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Caratallada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferré met een snelle inworp. Mosna geeft een lange en hoge pass. Tuomijoki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 4:0

29e minuut.
Caratallada kopt de bal weg. Mosna is nu in balbezit. Mosna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pérez Checa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Checa haalt uit met een fantastische trap. Busquets bokst de bal weg. Klungelig pakt Taiocchi de bal. Caratallada is nu in balbezit. Pérez Checa onderschept slim de pass. Pérez Checa schiet op doel. Busquets probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 5:0

31e minuut.
Taiocchi trapt de bal weg. Ferré kopt de bal weg. Mosna rent richting de bal. Mosna geeft een lange en hoge pass. Tuomijoki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Salmilahti rent richting de bal. Salmilahti geeft de bal voor. Caratallada heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Checa rent richting de bal. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ... Busquets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiocchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taiocchi krijgt een gele kaart. Byrd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuomijoki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Busquets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bellofiore probeert de bal aan de voet te houden. Eriksen geeft de bal voor. Caratallada kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Taiocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrd is nu in balbezit. Byrd draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

38e minuut.
Ferré geeft de bal voor. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pérez Alvite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eriksen heeft problemen om de bal te vangen. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Soriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Alvite bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornalba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mosna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 6:0

44e minuut.
Băşulescu kopt de bal weg. Engel geeft de bal voor. Caratallada heeft problemen om de bal te vangen. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap. Busquets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taiocchi heeft problemen om de bal te vangen. Byrd rent richting de bal. Byrd geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Palmas U.D. 22%, Madrid Blanco 78%.
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 6:0

48e minuut.
Caratallada geeft een lange en hoge pass. Mitroiu kopt de bal weg. Cornalba rent richting de bal. Cornalba schiet op doel. Téllez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mitroiu probeert de bal aan de voet te houden. Soriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soriano passt de bal zonder na te denken. Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Busquets met een harde bal richting middenveld. Mitroiu kopt de bal weg. Cornalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornalba draait met de bal, schiet en ... Téllez bokst de bal weg.

61e minuut.
Pérez Checa probeert naar een medespeler te passen. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki passt de bal in één keer door. Byrd is nu in balbezit. Byrd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Pérez Checa de bal. Mosna rent richting de bal. Mosna passt de bal in één keer door. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Caratallada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Checa is nu in balbezit. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ... Busquets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuomijoki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 7:0

72e minuut.
Tuomijoki schiet op doel. Taiocchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mosna zal de hoekschop nemen. Tuomijoki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Cornalba rent richting de bal. Cornalba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eriksen de bal. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 7:1

76e minuut.
Engel kopt de bal weg. Caratallada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Checa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 8:1

77e minuut.
Byrd met een snelle inworp. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki geeft een lange en hoge pass. Mosna rent richting de bal. Mosna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Engel rent richting de bal. Engel probeert naar een medespeler te passen. Tuomijoki rent richting de bal. Mosna rent richting de bal. Mosna draait met de bal, schiet en ... Busquets bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 9:1

87e minuut.
Salmilahti geeft een hoge lob. Pérez Checa probeert de bal aan de voet te houden. Caratallada is nu in balbezit. Pérez Checa verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Checa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu passt de bal zonder na te denken. Pérez Checa is nu in balbezit. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... Busquets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mosna is nu in balbezit. Mosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Palmas U.D. 28%, Madrid Blanco 72%.
Las Palmas U.D. - Madrid Blanco 10:1