Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker.org scam C.D Papitopaquito
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Małaniak onderschept slim de pass. Małaniak geeft de bal voor. Unanua Becerril rent richting de bal. Gay is nu in balbezit. Gay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Unanua Becerril is nu in balbezit. Aurrekoetxea verovert de bal door een tackle van achteren. Lama is nu in balbezit. Gay onderschept slim de pass. Gay draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Martínez Modesto met een sublieme pass. Sánchez Japón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Japón probeert naar een medespeler te passen. Arranz is nu in balbezit. Arranz geeft de bal voor. Hamdani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker.org scam - C.D Papitopaquito 0:1

21e minuut.
Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama rent richting de bal. Unanua Becerril is nu in balbezit. Gay rent richting de bal. Gay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sokker.org scam - C.D Papitopaquito 1:1

21e minuut.
Pastor speelt de bal door. Daar is Recamán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lama is nu in balbezit. Unanua Becerril verovert de bal door een tackle van achteren. Unanua Becerril draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Aurrekoetxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Modesto rent richting de bal. Unanua Becerril verovert de bal door een tackle van achteren. Unanua Becerril schiet op doel. Rodríguez Caña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker.org scam - C.D Papitopaquito 2:1

43e minuut.
Benayoun kopt de bal weg. Gay heeft problemen om de bal te vangen. Gay passt de bal zonder na te denken. Unanua Becerril is nu in balbezit. Unanua Becerril draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker.org scam 40%, C.D Papitopaquito 60%.
sokker.org scam - C.D Papitopaquito 2:1

48e minuut.
Martínez Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Komlosi onderschept slim de pass. Komlosi speelt de bal door. Unanua Becerril is nu in balbezit. Unanua Becerril draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Martínez Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal in één keer door. Unanua Becerril rent richting de bal. Unanua Becerril schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rodríguez Caña met een harde bal richting middenveld. Komlosi rent richting de bal. Komlosi passt de bal met de wreef. Unanua Becerril bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanua Becerril draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Malkus-Juszczyk onderschept slim de pass. Malkus-Juszczyk geeft de bal voor. Gay heeft problemen om de bal te vangen. Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Recamán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hamdani trapt de bal weg. Benayoun speelt de bal door. Unanua Becerril bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker.org scam 47%, C.D Papitopaquito 53%.
sokker.org scam - C.D Papitopaquito 2:1