Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ass holes Las Palmas U.D.
Normal Tactiek XenoVerseX4
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.7 gemiddelde waardering 39.4
weak Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Mora de bal onder controle te krijgen. Engel onderschept slim de pass. Engel met een sublieme pass. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrd passt de bal met de wreef. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap. Surma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Masegosa de bal. Tuomijoki is nu in balbezit. Masegosa begaat een overtreding. Masegosa krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gurpegui Nausia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurpegui Nausia speelt de bal door. Engel geeft een lange en hoge pass. Mosna is nu in balbezit. Mosna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mosna is nu in balbezit. Mosna geeft een lange en hoge pass. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:2

18e minuut.
Mosna onderschept slim de pass. Mosna passt de bal zonder na te denken. Pérez Checa rent richting de bal. Pérez Checa draait met de bal, schiet en ... Surma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:3

19e minuut.
Mora is nu in balbezit. Mora met een sublieme pass. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap. Surma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:4

24e minuut.
Soriano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thiryn komt het veld opgelopen.

25e minuut.
García Durán met een sublieme pass. Masegosa is nu in balbezit. Pérez Alvite bereikt de bal nog maar net als eerste. Masegosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Masegosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Masegosa is nu in balbezit. Engel speelt de bal door. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pérez Alvite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferré rent richting de bal. Ferré passt de bal met de wreef. Engel is nu in balbezit. Engel geeft de bal voor. Surma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Salmilahti geeft de bal voor. Tuomijoki rent richting de bal. Klungelig pakt Byrd de bal. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:5

40e minuut.
Engel is nu in balbezit. Engel geeft de bal voor. Pérez Checa rent richting de bal. Pérez Checa haalt uit met een fantastische trap. Surma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mosna rent richting de bal. Pérez Checa rent richting de bal. Mosna rent richting de bal. Mosna geeft een hoge lob. Tuomijoki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ass holes 73%, Las Palmas U.D. 27%.
ass holes - Las Palmas U.D. 0:6

48e minuut.
Pérez Alvite onderschept slim de pass. Eriksen geeft de bal voor. Silvestre controleert de bal met de borst. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa haalt uit met een fantastische trap. Surma bokst de bal weg.

51e minuut.
Daar is Silvestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosna is nu in balbezit. Mosna passt de bal met de wreef. Pérez Checa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Checa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:7

57e minuut.
Rodríguez Serrano is nu in balbezit. Eriksen verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksen speelt de bal door. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Masegosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferré geeft een lange en hoge pass. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:8

60e minuut.
Rodríguez Serrano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

63e minuut.
Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pérez Alvite zijn tegenspeler op de grond. Pérez Alvite krijgt een gele kaart. Mora roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mora kan niet meer verder spelen.

64e minuut.
Tuomijoki heeft problemen om de bal te vangen. Byrd rent richting de bal. Byrd passt de bal in één keer door. Tuomijoki rent richting de bal. Tuomijoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Salmilahti met de inworp. Engel met een sublieme pass. Byrd is nu in balbezit. Byrd draait met de bal, schiet en ... Surma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:9

82e minuut.
Ferré onderschept slim de pass. Ferré met een sublieme pass. Klungelig pakt Pérez Checa de bal. Mosna geeft een hoge lob. Tuomijoki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ass holes - Las Palmas U.D. 0:10

85e minuut.
Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki onderschept slim de pass. Tuomijoki met een sublieme pass. Byrd rent richting de bal. Byrd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ass holes 71%, Las Palmas U.D. 29%.
ass holes - Las Palmas U.D. 0:10