Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PutaMadrid FC sokker.org scam
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gay speelt de bal door. Asensio is nu in balbezit. Komlosi maakt een afschuwelijke overtreding. Komlosi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Benayoun onderschept slim de pass. Benayoun geeft de bal voor. Daar is Monforte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unanua Becerril bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanua Becerril haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PutaMadrid FC - sokker.org scam 0:1

17e minuut.
González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper rent richting de bal. González Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. González Navarro haalt uit met een fantastische trap. Hamdani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Komlosi is nu in balbezit. Lucio is nu in balbezit. Lucio passt de bal in één keer door. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Asensio rent richting de bal. González Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. González Navarro haalt uit met een fantastische trap. Hamdani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Escoda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarasiewicz kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PutaMadrid FC 55%, sokker.org scam 45%.
PutaMadrid FC - sokker.org scam 0:1

58e minuut.
Cioper met een sublieme pass. Aira rent richting de bal. Unanua Becerril onderschept slim de pass. Unanua Becerril haalt uit met een fantastische trap. Felipe Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Llabería geeft een hoge lob. Asensio kan de bal niet met de borst controleren. Komlosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Asensio haalt uit met een fantastische trap. Hamdani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PutaMadrid FC - sokker.org scam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PutaMadrid FC 39%, sokker.org scam 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PutaMadrid FC - sokker.org scam 1:1