Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Blanco Abibas FC
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 23.3
good Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Bellofiore probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu passt de bal met de wreef. Daar is Cornalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornalba haalt uit met een fantastische trap. Suárez San Martín bokst de bal weg.

9e minuut.
Soria López kopt de bal weg. Cornalba rent richting de bal. Cornalba passt de bal in één keer door. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Abibas FC 1:0

11e minuut.
Chaparro met een sublieme pass. Bahamonte is nu in balbezit. Bahamonte speelt de bal door. González Ruiz is nu in balbezit. González Ruiz schiet op doel. Busquets bokst de bal weg.

26e minuut.
Ufano passt de bal met de wreef. Algarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea speelt de bal door. Algarate rent richting de bal. Algarate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cervián geeft een lange en hoge pass. Cornalba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcos Rey probeert naar een medespeler te passen. González Ruiz rent richting de bal. González Ruiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
González Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ruiz is nu in balbezit. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cervián geeft een hoge lob. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey met een sublieme pass. González Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Busquets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cervián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervián geeft een hoge lob. Cornalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu schiet op doel. Suárez San Martín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Blanco - Abibas FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 50%, Abibas FC 50%.
Madrid Blanco - Abibas FC 2:0

46e minuut.
Ufano rent richting de bal. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Rey met een sublieme pass. Mitroiu heeft problemen om de bal te vangen. Mitroiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Marcos Rey heeft problemen om de bal te vangen. Mendigain rent richting de bal. Mendigain met een sublieme pass. González Ruiz is nu in balbezit. González Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bellofiore geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mendigain de bal. Mitroiu rent richting de bal. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Caratallada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bahamonte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezunartea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Taiocchi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Algarate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Busquets bokst de bal weg. González Ruiz springt en kopt de bal. Busquets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Mendigain speelt de bal door. Cornalba rent richting de bal. Cornalba geeft de bal voor. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cervián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornalba verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu is nu in balbezit. Cornalba rent richting de bal. Cornalba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Algarate met de inworp. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey passt de bal zonder na te denken. Cervera is nu in balbezit. Cervera haalt uit met een fantastische trap. Busquets bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Busquets met een harde bal richting middenveld. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu heeft problemen om de bal te vangen. Mitroiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Blanco 47%, Abibas FC 53%.
Madrid Blanco - Abibas FC 2:0