Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCEscorpion sokker.org scam
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
García García probeert naar een medespeler te passen. Hernández Pérez rent richting de bal. Casas Cuevas rent richting de bal. Hernández Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
García García verovert de bal door een tackle van achteren. García García probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pradas de bal. Gay rent richting de bal. Gay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper passt de bal zonder na te denken. Gay speelt de bal door. Unanua Becerril is nu in balbezit. Unanua Becerril haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tarasiewicz is nu in balbezit. Tarasiewicz geeft een hoge lob. Gabriel rent richting de bal. Casas Cuevas rent richting de bal. Casas Cuevas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

36e minuut.
Klungelig pakt Hernández Pérez de bal. Komlosi rent richting de bal. Hernández Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández Pérez haalt uit met een fantastische trap. Hamdani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCEscorpion - sokker.org scam 1:0

43e minuut.
García García geeft een lange en hoge pass. Casas Cuevas maakt een snoekduik en kopt de bal. Hamdani speelt de bal door. Unanua Becerril rent richting de bal. Unanua Becerril haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEscorpion 36%, sokker.org scam 64%.
FCEscorpion - sokker.org scam 1:0

54e minuut.
Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Hernández Pérez is nu in balbezit. Hernández Pérez geeft de bal voor. Gabriel rent richting de bal. Gabriel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Cioper de bal. Hernández Pérez rent richting de bal. Hernández Pérez probeert naar een medespeler te passen. Casas Cuevas is nu in balbezit. Casas Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Benayoun kopt de bal weg. Pradas controleert de bal met de borst. Unanua Becerril bereikt de bal nog maar net als eerste. Unanua Becerril schiet op doel. Pinilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Cioper onderschept slim de pass. Gay rent richting de bal. Gay speelt de bal door. Unanua Becerril is nu in balbezit. Unanua Becerril schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
García García rent richting de bal. García García passt de bal zonder na te denken. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Casas Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Cuevas draait met de bal, schiet en ... Hamdani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Cioper is nu in balbezit. Hernández Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández Pérez onderschept slim de pass. Hernández Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hamdani trapt de bal weg. Gabriel kopt de bal weg. Daar is Malkus-Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha rent richting de bal. Rocha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCEscorpion 33%, sokker.org scam 67%.
FCEscorpion - sokker.org scam 1:0