Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real de Madriles Atletico del Cartagena FC
532 creada Tactiek 442
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 20
solid Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ganuza trapt de bal weg van het doel. Scamă kopt de bal weg. Klungelig pakt Chlabicz de bal. Chlabicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scamă zal de hoekschop nemen. Pérez Serer verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chlabicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Anguas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Atletico del Cartagena FC 1:0

11e minuut.
Uribesalgo heeft problemen om de bal te vangen. Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafran speelt de bal door. Chlabicz heeft problemen om de bal te vangen. Chlabicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Ganuza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Atletico del Cartagena FC 2:0

21e minuut.
Pinillos Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă passt de bal zonder na te denken. Chlabicz is nu in balbezit. Chlabicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Atletico del Cartagena FC 3:0

23e minuut.
Uribesalgo is nu in balbezit. Chlabicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chlabicz met een sublieme pass. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pérez Serer speelt de bal door. Anguas probeert de bal aan de voet te houden. Sidea speelt de bal door. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Ganuza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Scamă passt de bal zonder na te denken. Sidea is nu in balbezit. Sidea met een sublieme pass. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Angulo Valderrey geeft een lange en hoge pass. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodal speelt de bal door. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez passt de bal zonder na te denken. Chlabicz is nu in balbezit. Chlabicz schiet op doel. Ganuza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ruiz Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Ganuza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Atletico del Cartagena FC 4:0

39e minuut.
Chlabicz is nu in balbezit. Chlabicz passt de bal met de wreef. Sidea met een sublieme pass. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez schiet op doel. Ganuza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ganuza trapt de bal weg. Klungelig pakt Sidea de bal. Orihuela met een sublieme pass. Arrese is nu in balbezit. Arrese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real de Madriles 30%, Atletico del Cartagena FC 70%.
Real de Madriles - Atletico del Cartagena FC 4:0

49e minuut.
Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki passt de bal in één keer door. Szafran is nu in balbezit. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea geeft een lange en hoge pass. Ganuza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Atletico del Cartagena FC 5:0

52e minuut.
Ruiz Jiménez rent richting de bal. Angulo Valderrey is nu in balbezit. Ruiz Jiménez onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Scamă met een sublieme pass. Sidea rent richting de bal. Sidea speelt de bal door. Chlabicz is nu in balbezit. Chlabicz schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Montserrat geeft een hoge lob. Inworp. Scamă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chlabicz rent richting de bal. Chlabicz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Atletico del Cartagena FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real de Madriles 28%, Atletico del Cartagena FC 72%.
Real de Madriles - Atletico del Cartagena FC 6:0