Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panal CF Real de Madriles
Normal Tactiek 532 creada
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 32.2
weak Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen average


3e minuut.
Scamă met een snelle inworp. Sidea probeert naar een medespeler te passen. Chlabicz met een sublieme pass. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tułodziecki geeft een lange en hoge pass. Díaz Blanco is nu in balbezit. Sidea begaat een overtreding. Sidea krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Casillas Fernández passt de bal in één keer door. Díaz Blanco speelt de bal door. Klungelig pakt García Rivas de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sidea verovert de bal door een tackle van achteren. Sidea passt de bal zonder na te denken. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Torralba Jiménez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scamă neemt de hoekschop. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panal CF - Real de Madriles 0:1

20e minuut.
Tułodziecki is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios passt de bal zonder na te denken. Fernández Vila rent richting de bal. Fernández Vila draait met de bal, schiet en ... Quondamangelomaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlabicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chlabicz geeft de bal voor. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panal CF - Real de Madriles 0:2

24e minuut.
Rodal heeft problemen om de bal te vangen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodal is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quondamangelomaria met een harde bal richting middenveld. Sidea kopt de bal weg. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rodal geeft een lange en hoge pass. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă speelt de bal door. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
García Rivas geeft een lange en hoge pass. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez passt de bal met de wreef. Chlabicz rent richting de bal. Chlabicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
González Soriano passt de bal met de wreef. Barrios is nu in balbezit. Szafran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barrios kan niet meer verder spelen. Vaquero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panal CF 60%, Real de Madriles 40%.
Panal CF - Real de Madriles 0:2

47e minuut.
Sequeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Sidea is nu in balbezit. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pérez Olivero rent richting de bal. Scamă onderschept slim de pass. Gusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ruiz Jiménez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Panal CF - Real de Madriles 0:3

64e minuut.
Komasiński rent richting de bal. Sequeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequeiros speelt de bal door. Klungelig pakt Komasiński de bal. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Barajas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chlabicz krijgt zijn hoofd ertegen. Manotas kopt de bal weg. Komasiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szafran probeert naar een medespeler te passen. Chlabicz is nu in balbezit. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Barajas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panal CF - Real de Madriles 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panal CF 53%, Real de Madriles 47%.
Panal CF - Real de Madriles 0:4