Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vilanova PalmersFC
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Porto rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ribera neemt de hoekschop. Amigo Ferreiro rent richting de bal. Amigo Ferreiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Garate probeert naar een medespeler te passen. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Amigo Ferreiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becerra. Becerra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vilanova 59%, PalmersFC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vilanova - PalmersFC 0:0

49e minuut.
Amigo Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigo Ferreiro maakt een afschuwelijke overtreding. Amigo Ferreiro krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Crespí geeft een hoge lob. Inworp. Rodríguez Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Adame met een sublieme pass. Carbonell geeft de bal voor. Porto rent richting de bal. Porto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Crespí is nu in balbezit. Martínez Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Hernández passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Martínez Hernández raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ateca komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Becerra geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Valdivieso heeft problemen om de bal te vangen. Ateca rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Amigo Ferreiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andrade komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Carbonell speelt de bal door. Correa is nu in balbezit. Barrientos begaat een overtreding. Barrientos krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Font geeft de bal voor. Inworp. Correa met een snelle inworp. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vilanova 45%, PalmersFC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vilanova - PalmersFC 0:0