Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKA MOTRILBURGO Panal CF
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Pérez Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Olivero passt de bal zonder na te denken. González Ruiz rent richting de bal. Vaquero onderschept slim de pass. Vaquero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Vilariño passt de bal met de wreef. Vaquero is nu in balbezit. González Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaquero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Díaz Blanco kopt de bal weg. Alguacil is nu in balbezit. Alguacil met een sublieme pass. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barajas niet meer kan verder spelen. Montiel komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Fernández Vila met een sublieme pass. Pérez Olivero rent richting de bal. Roura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Olivero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Huergo is nu in balbezit. Huergo passt de bal zonder na te denken. Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas rent richting de bal. Fradejas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Montiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sequeiros geeft de bal voor. Inworp. Huergo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moreno Rosillo rent richting de bal. Moreno Rosillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKA MOTRILBURGO - Panal CF 1:0

32e minuut.
Nazábal kopt de bal weg. Torralba Jiménez controleert de bal met de borst. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Moreno Rosillo is nu in balbezit. Moreno Rosillo haalt uit met een fantastische trap. Montiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKA MOTRILBURGO - Panal CF 2:0

41e minuut.
Díaz Blanco speelt de bal door. Pérez Olivero is nu in balbezit. Roura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roura krijgt een gele kaart. Pérez Olivero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pérez Olivero kan niet meer verder spelen. Gusano komt het veld opgelopen. Vilariño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vaquero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKA MOTRILBURGO 49%, Panal CF 51%.
SKA MOTRILBURGO - Panal CF 2:0

48e minuut.
Casillas Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Casillas Fernández geeft een hoge lob. Nazábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Vila rent richting de bal. Fernández Vila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
González Soriano rent richting de bal. González Soriano geeft een lange en hoge pass. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vila verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Vila geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SKA MOTRILBURGO - Panal CF 2:1

51e minuut.
Moreno Rosillo geeft een lange en hoge pass. González Soriano is nu in balbezit. Huergo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huergo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Guinea geeft een hoge lob. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño geeft een hoge lob. Vaquero is nu in balbezit. Vaquero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKA MOTRILBURGO - Panal CF 2:2

77e minuut.
Vilariño is nu in balbezit. Nazábal verovert de bal door een tackle van achteren. Nazábal met een sublieme pass. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKA MOTRILBURGO - Panal CF 3:2

89e minuut.
González Soriano rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Soriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vila draait met de bal, schiet en ... Maestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKA MOTRILBURGO 42%, Panal CF 58%.
SKA MOTRILBURGO - Panal CF 3:2