Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vilanova Atletico del Cartagena FC
433 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Arrese met een sublieme pass. Menezo is nu in balbezit. Uribesalgo onderschept slim de pass. Uribesalgo schiet op doel. Cruchaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pérez Serer kopt de bal weg. Anguas is nu in balbezit. Anguas probeert naar een medespeler te passen. Arrese rent richting de bal. Arrese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Montserrat passt de bal met de wreef. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela met een sublieme pass. Uribesalgo is nu in balbezit. Uribesalgo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Anguas passt de bal in één keer door. Orihuela rent richting de bal. Orihuela met een sublieme pass. Arrese rent richting de bal. Arrese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ribera passt de bal met de wreef. Anguas probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Llagas probeert naar een medespeler te passen. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebeiroa is nu in balbezit. Andrade begaat een overtreding. Andrade krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vilanova 62%, Atletico del Cartagena FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vilanova - Atletico del Cartagena FC 0:0

47e minuut.
Uribesalgo is nu in balbezit. Iríbar verovert de bal door een tackle van achteren. Iríbar met een sublieme pass. Porto is nu in balbezit. Porto schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Menezo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinillos Caro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uribesalgo heeft problemen om de bal te vangen. Uribesalgo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Martínez Cazorla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Correa met de inworp. Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Carbonell geeft een hoge lob. Correa is nu in balbezit. Orihuela begaat een overtreding. Orihuela krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Angulo Valderrey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribera met een snelle inworp. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano geeft de bal voor. Ganuza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Iríbar geeft de bal voor. Klungelig pakt Montserrat de bal. Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vilanova 45%, Atletico del Cartagena FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vilanova - Atletico del Cartagena FC 0:0