Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ese_Enigma Chikillos Fc
541451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. Nowik geeft een lange en hoge pass. MacNair rent richting de bal. MacNair schiet op doel. Martínez Franco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chikillos Fc 1:0

7e minuut.
Cuvelier is nu in balbezit. Cuvelier passt de bal zonder na te denken. MacNair is nu in balbezit. MacNair schiet op doel. Martínez Franco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Drahota met een snelle inworp. Fortunát rent richting de bal. Fortunát geeft een lange en hoge pass. MacNair krijgt zijn hoofd ertegen. Martínez Franco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chikillos Fc 2:0

21e minuut.
Nowik geeft een lange en hoge pass. Bereau is nu in balbezit. Fortunát onderschept slim de pass. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fortunát is nu in balbezit. Fortunát passt de bal in één keer door. MacNair rent richting de bal. MacNair haalt uit met een fantastische trap. Martínez Franco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chikillos Fc 3:0

36e minuut.
Drahota kopt de bal weg. Fortunát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunát passt de bal zonder na te denken. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cuvelier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortunát rent richting de bal. Fortunát geeft een lange en hoge pass. MacNair bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNair schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
San Nazario passt de bal zonder na te denken. Vigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigón geeft een lange en hoge pass. Belartieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Belartieta haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Belartieta kopt de bal weg. Drahota geeft een hoge lob. Daar is Huget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNair is nu in balbezit. MacNair schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ese_Enigma 26%, Chikillos Fc 74%.
Ese_Enigma - Chikillos Fc 3:0

51e minuut.
Fortunát passt de bal met de wreef. Cuvelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuvelier speelt de bal door. MacNair rent richting de bal. MacNair draait met de bal, schiet en ... Martínez Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chikillos Fc 4:0

56e minuut.
Fortunát geeft een lange en hoge pass. MacNair rent richting de bal. MacNair passt de bal zonder na te denken. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vigón speelt de bal door. San Nazario heeft problemen om de bal te vangen. Fortunát speelt de bal door. MacNair bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNair draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Daar is Huget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huget geeft een hoge lob. Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rández is nu in balbezit. Rández schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sawa is nu in balbezit. Sawa passt de bal met de wreef. MacNair is nu in balbezit. MacNair draait met de bal, schiet en ... Martínez Franco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ese_Enigma - Chikillos Fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ese_Enigma 39%, Chikillos Fc 61%.
Ese_Enigma - Chikillos Fc 5:0