Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real de Madriles C.D. Santovenia
532 creada Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 18
goed Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
Borja Calvar geeft een hoge lob. Szafran heeft problemen om de bal te vangen. Moreiras is nu in balbezit. Moreiras haalt uit met een fantastische trap. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Moral geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert García Rivas de bal onder controle te krijgen. Moreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreiras haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - C.D. Santovenia 0:1

23e minuut.
Sidea passt de bal zonder na te denken. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez passt de bal zonder na te denken. Chlabicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlabicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Komasiński rent richting de bal. Komasiński geeft de bal voor. Daar is Chlabicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlabicz haalt uit met een fantastische trap. Fradejas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real de Madriles - C.D. Santovenia 1:1

38e minuut.
Komasiński passt de bal met de wreef. Sidea heeft problemen om de bal te vangen. Sidea met een sublieme pass. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zahínos Sánchez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Chlabicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlabicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real de Madriles 37%, C.D. Santovenia 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real de Madriles - C.D. Santovenia 1:1

49e minuut.
García León onderschept slim de pass. Moreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreiras verovert de bal door een tackle van achteren. Moreiras haalt uit met een fantastische trap. Quondamangelomaria bokst de bal weg.

54e minuut.
Sidea kopt de bal weg. Ruiz Jiménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zahínos Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - C.D. Santovenia 2:1

58e minuut.
Fradejas speelt de bal door. Rodal kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Cañedo de bal. Chlabicz rent richting de bal. Chlabicz haalt uit met een fantastische trap. Fradejas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Scamă probeert naar een medespeler te passen. Sidea rent richting de bal. Sidea passt de bal met de wreef. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - C.D. Santovenia 3:1

73e minuut.
Sidea rent richting de bal. Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Fradejas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real de Madriles 38%, C.D. Santovenia 62%.
Real de Madriles - C.D. Santovenia 3:1