Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
universidad de deusto Galaxy11zero
Defend Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Garrido Behobide is nu in balbezit. Luis García onderschept slim de pass. Luis García passt de bal zonder na te denken. Jorrín is nu in balbezit. Jorrín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cerdá bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Behobide bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerdá. Cerdá krijgt een gele kaart.

28e minuut.
del Campo Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Campo Santos geeft de bal voor. Coroba kopt de bal weg. Gaitero rent richting de bal. Gaitero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jorrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteys bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorrín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jorrín krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Amer passt de bal in één keer door. Ginestá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestá passt de bal in één keer door. Jorrín is nu in balbezit. Jorrín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universidad de deusto 55%, Galaxy11zero 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
universidad de deusto - Galaxy11zero 0:0

46e minuut.
García Rubio probeert naar een medespeler te passen. Monteys speelt de bal door. Palomo is nu in balbezit. del Campo Santos onderschept slim de pass. del Campo Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cerdá verovert de bal door een tackle van achteren. del Campo Santos is nu in balbezit. Cerdá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. del Campo Santos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. del Campo Santos kan niet meer verder spelen. Uribe komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gracia is nu in balbezit. Inworp. Sáez Martínez met de inworp. Uribe rent richting de bal. Uribe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Basterretxea is nu in balbezit. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe is nu in balbezit. Uribe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
universidad de deusto - Galaxy11zero 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universidad de deusto 56%, Galaxy11zero 44%.
universidad de deusto - Galaxy11zero 0:1