Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Santovenia Atletico del Cartagena FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Montserrat bereikt de bal nog maar net als eerste. García León onderschept slim de pass. Moral is nu in balbezit. García León rent richting de bal. García León draait met de bal, schiet en ... Ganuza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Menezo is nu in balbezit. Cebeiroa verovert de bal door een tackle van achteren. Cebeiroa geeft een hoge lob. Uribesalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribesalgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Anguas speelt de bal door. Arrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cañedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arrese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anguas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uribesalgo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Santovenia - Atletico del Cartagena FC 0:1

21e minuut.
Anguas onderschept slim de pass. Anguas geeft een hoge lob. Daar is Fernández Cañedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrese is nu in balbezit. Arrese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Fernández Cañedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orihuela kopt de bal weg. Klungelig pakt Moral de bal. Uribesalgo rent richting de bal. Uribesalgo schiet op doel. Fradejas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Castiñeiras met de inworp. Torres Martín rent richting de bal. Torres Martín geeft de bal voor. Daar is Arrese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Moral onderschept slim de pass. Uribesalgo onderschept slim de pass. Uribesalgo met een sublieme pass. Arrese rent richting de bal. Arrese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Santovenia 66%, Atletico del Cartagena FC 34%.
C.D. Santovenia - Atletico del Cartagena FC 0:1

59e minuut.
Moral speelt de bal door. Moreiras controleert de bal met de borst. Anguas rent richting de bal. García León is nu in balbezit. García León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pérez Serer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreiras verovert de bal door een tackle van achteren. Anguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreiras verovert de bal door een tackle van achteren. Moreiras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cebeiroa met een sublieme pass. Martínez Cazorla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Cazorla speelt de bal door. Arrese rent richting de bal. Arrese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Santovenia 46%, Atletico del Cartagena FC 54%.
C.D. Santovenia - Atletico del Cartagena FC 0:1