Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKA MOTRILBURGO CFSOdena
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Roura met de inworp. Camblor is nu in balbezit. Moreno Rosillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno Rosillo krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pérez Bovela rent richting de bal. Huergo onderschept slim de pass. Huergo probeert naar een medespeler te passen. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKA MOTRILBURGO - CFSOdena 1:0

14e minuut.
Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo passt de bal in één keer door. Fradejas is nu in balbezit. Matabuena Delgado rent richting de bal. Matabuena Delgado draait met de bal, schiet en ... Torres Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Torres Martín probeert naar een medespeler te passen. Camblor is nu in balbezit. Camblor passt de bal zonder na te denken. Seubert is nu in balbezit. Seubert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKA MOTRILBURGO 30%, CFSOdena 70%.
SKA MOTRILBURGO - CFSOdena 1:0

50e minuut.
Hombre probeert naar een medespeler te passen. Seubert bereikt de bal nog maar net als eerste. González Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Seubert verovert de bal door een tackle van achteren. Seubert schiet op doel. Maestro bokst de bal weg.

76e minuut.
Alguacil probeert naar een medespeler te passen. Matabuena Delgado rent richting de bal. Moreno Rosillo is nu in balbezit. Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKA MOTRILBURGO - CFSOdena 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKA MOTRILBURGO 52%, CFSOdena 48%.
SKA MOTRILBURGO - CFSOdena 2:0