Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PalmersFC Real de Madriles
Normal Tactiek 532 creada
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 33.6
weak Schieten good
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


13e minuut.
Windey onderschept slim de pass. Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Chlabicz rent richting de bal. Chlabicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Sidea met een sublieme pass. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez passt de bal met de wreef. Chlabicz is nu in balbezit. Chlabicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruiz Jiménez geeft een lange en hoge pass. Garate kopt de bal weg. Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlabicz rent richting de bal. Chlabicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Font, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlabicz is nu in balbezit. Chlabicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmersFC - Real de Madriles 0:1

37e minuut.
Ahumada met een sublieme pass. Freije rent richting de bal. Freije probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Freije is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Quondamangelomaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea met een sublieme pass. López Velázquez rent richting de bal. Ruiz Jiménez onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmersFC - Real de Madriles 0:2

42e minuut.
Freije heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Díaz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PalmersFC 57%, Real de Madriles 43%.
PalmersFC - Real de Madriles 0:2

51e minuut.
Ruiz Jiménez met een sublieme pass. Chlabicz is nu in balbezit. Sidea rent richting de bal. Sidea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PalmersFC - Real de Madriles 0:3

57e minuut.
Font kopt de bal weg. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidea rent richting de bal. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Barrientos met een sublieme pass. Sidea rent richting de bal. Sidea speelt de bal door. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmersFC - Real de Madriles 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PalmersFC 69%, Real de Madriles 31%.
PalmersFC - Real de Madriles 0:4