Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico del Cartagena FC Chikillos Fc
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Montserrat geeft een hoge lob. Bereau kopt de bal weg. Pérez Serer heeft problemen om de bal te vangen. Resino rent richting de bal. Resino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Bereau passt de bal zonder na te denken. Belartieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Belartieta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pérez Serer de bal onder controle te krijgen. Ganuza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Resino rent richting de bal. Pérez Serer is nu in balbezit. Resino onderschept slim de pass. Belartieta is nu in balbezit. Belartieta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Huget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrese rent richting de bal. Huget bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrese onderschept slim de pass. Arrese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ganuza speelt de bal door. San Nazario kopt de bal weg. Anguas heeft problemen om de bal te vangen. Resino is nu in balbezit. Resino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bereau is nu in balbezit. Belartieta rent richting de bal. Belartieta passt de bal zonder na te denken. Resino is nu in balbezit. Resino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Martínez Cazorla geeft de bal voor. Uribesalgo heeft problemen om de bal te vangen. Huget rent richting de bal. Uribesalgo onderschept slim de pass. Uribesalgo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Chikillos Fc 1:0

38e minuut.
San Nazario kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Serer de bal. Belartieta rent richting de bal. Belartieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico del Cartagena FC - Chikillos Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico del Cartagena FC 59%, Chikillos Fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico del Cartagena FC - Chikillos Fc 1:1

54e minuut.
Daar is Vigón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinillos Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinillos Caro speelt de bal door. Arrese rent richting de bal. Arrese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Uribesalgo rent richting de bal. Uribesalgo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Anguas de bal. Orihuela rent richting de bal. Orihuela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Orihuela onderschept slim de pass. Orihuela passt de bal in één keer door. Arrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrese draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Uribesalgo rent richting de bal. Uribesalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Martínez Cazorla probeert de bal met de borst te controleren. Zamudio verovert de bal door een tackle van achteren. Zamudio passt de bal met de wreef. Resino rent richting de bal. Resino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Arrese rent richting de bal. Huget is nu in balbezit. Arrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrese draait met de bal, schiet en ... Martínez Franco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico del Cartagena FC - Chikillos Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico del Cartagena FC 36%, Chikillos Fc 64%.
Atletico del Cartagena FC - Chikillos Fc 2:1