Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minami FC San Viator FC
Selección Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 21.3
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Curado heeft problemen om de bal te vangen. Sibani probeert naar een medespeler te passen. Poyatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Poyatos geeft de bal voor. Castell Canto maakt een snoekduik en kopt de bal. Albístegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poyatos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Albístegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castell Canto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cerdán passt de bal met de wreef. Daar is Barrachina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibani rent richting de bal. Sibani geeft een lange en hoge pass. Castell Canto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto speelt de bal door. Klungelig pakt Sibani de bal. Sibani schiet op doel. Cela probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cela is nu in balbezit. Cela geeft de bal voor. Sibani met een sublieme pass. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Albentosa de bal. Castell Canto rent richting de bal. de Huerta is nu in balbezit. Castell Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Castell Canto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Van de Paar met een sublieme pass. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz passt de bal in één keer door. Castell Canto heeft problemen om de bal te vangen. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczyk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Huerta de bal onder controle te krijgen. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz passt de bal in één keer door. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto draait met de bal, schiet en ... Albístegui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 2:0

18e minuut.
Cerdán passt de bal zonder na te denken. Poyatos rent richting de bal. Poyatos met een sublieme pass. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Więckiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Castell Canto de bal. Castell Canto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Poyatos speelt de bal door. Gayol geeft een hoge lob. Cerdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani verovert de bal door een tackle van achteren. Sibani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto met een sublieme pass. Sibani rent richting de bal. Sibani haalt uit met een fantastische trap. Albístegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 3:0

28e minuut.
Więckiewicz speelt de bal door. Cela is nu in balbezit. Sibani onderschept slim de pass. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Cerdán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stańczyk speelt de bal door. Sibani rent richting de bal. Sibani geeft een lange en hoge pass. Albístegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Poyatos is nu in balbezit. Poyatos passt de bal in één keer door. Więckiewicz met een sublieme pass. Castell Canto heeft problemen om de bal te vangen. Castell Canto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kryński speelt de bal door. Poyatos heeft problemen om de bal te vangen. Poyatos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sibani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Więckiewicz speelt de bal door. Sibani is nu in balbezit. Sibani met een sublieme pass. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto met een sublieme pass. Poyatos met een sublieme pass. Sibani rent richting de bal. Sibani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minami FC 24%, San Viator FC 76%.
Minami FC - San Viator FC 4:0

48e minuut.
Stańczyk rent richting de bal. Stańczyk speelt de bal door. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Barrachina rent richting de bal. Poyatos onderschept slim de pass. Poyatos passt de bal zonder na te denken. Sibani rent richting de bal. Sibani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 5:0

50e minuut.
de Huerta is nu in balbezit. Castell Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Castell Canto passt de bal in één keer door. Sibani rent richting de bal. Sibani draait met de bal, schiet en ... Albístegui bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 6:0

52e minuut.
Wdowczyk geeft een hoge lob. Poyatos kan de bal niet met de borst controleren. Poyatos speelt de bal door. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani draait met de bal, schiet en ... Albístegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Cerdán kopt de bal weg. Castell Canto probeert de bal aan de voet te houden. Castell Canto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 7:0

57e minuut.
Poyatos onderschept slim de pass. Sibani is nu in balbezit. Sibani probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castell Canto de bal. Castell Canto schiet op doel. Albístegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 8:0

58e minuut.
Vena rent richting de bal. Sibani verovert de bal door een tackle van achteren. Sibani passt de bal met de wreef. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Van de Paar onderschept slim de pass. Poyatos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gallén de bal. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Curado onderschept slim de pass. Curado passt de bal met de wreef. Poyatos met een sublieme pass. Klungelig pakt Castell Canto de bal. Castell Canto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 9:0

69e minuut.
Gallén bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz onderschept slim de pass. Więckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sibani is nu in balbezit. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minami FC - San Viator FC 10:0

73e minuut.
Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto geeft een lange en hoge pass. Daar is Cela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Van de Paar rent richting de bal. Stańczyk is nu in balbezit. Curado maakt een afschuwelijke overtreding. Curado krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Albístegui trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Więckiewicz met een snelle inworp. Gallén met een sublieme pass. Więckiewicz geeft de bal voor. Albístegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto schiet op doel. Cela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minami FC 19%, San Viator FC 81%.
Minami FC - San Viator FC 10:0