Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega Alpha F.C. San Viator FC
Roda`s 442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 20.2
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Teodoro speelt de bal door. Cerdán is nu in balbezit. Cerdán geeft een lange en hoge pass. Teodoro rent richting de bal. Teodoro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Koren draait met de bal, schiet en ... Gayol controleert de bal met de borst. Koren is nu in balbezit. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Imfeld rent richting de bal. Imfeld met een sublieme pass. Klungelig pakt Barrachina de bal. Somerkari speelt de bal door. Teodoro geeft een hoge lob. Albístegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandi is nu in balbezit. Brandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - San Viator FC 1:0

32e minuut.
Brandi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Huerta is nu in balbezit. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Koren schiet op doel. Albístegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - San Viator FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega Alpha F.C. 40%, San Viator FC 60%.
Omega Alpha F.C. - San Viator FC 2:0

53e minuut.
Teodoro kopt de bal weg. Daar is Brandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandi geeft een lange en hoge pass. Somerkari bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerkari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Imfeld heeft problemen om de bal te vangen. Imfeld geeft een lange en hoge pass. Koren heeft problemen om de bal te vangen. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - San Viator FC 3:0

64e minuut.
Somerkari passt de bal met de wreef. Brandi is nu in balbezit. Brandi probeert naar een medespeler te passen. Koren is nu in balbezit. Koren haalt uit met een fantastische trap. Albístegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - San Viator FC 4:0

69e minuut.
Cela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somerkari met een snelle inworp. Koren rent richting de bal. Koren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cerdán kopt de bal weg. Barrachina speelt de bal door. Inworp. Raisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somerkari geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Teodoro kopt de bal weg. Somerkari bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerkari probeert naar een medespeler te passen. Koren rent richting de bal. Koren passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Teodoro kopt de bal weg. Gayol geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Koren de bal onder controle te krijgen. Somerkari is nu in balbezit. Somerkari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - San Viator FC 5:0

88e minuut.
de Huerta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wultański met de inworp. Imfeld rent richting de bal. Imfeld geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - San Viator FC 6:0

89e minuut.
Imfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McKeown rent richting de bal. McKeown geeft de bal voor. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren schiet op doel. Albístegui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi draait met de bal, schiet en ... Albístegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega Alpha F.C. 14%, San Viator FC 86%.
Omega Alpha F.C. - San Viator FC 6:0