Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Viator FC Lligallos F.C.
Normal Tactiek 442 meua
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 31
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Malbaša onderschept slim de pass. Malbaša passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de la Oca de bal. Albentosa is nu in balbezit. Albentosa schiet op doel. Riquelme bokst de bal weg.

11e minuut.
Gallén passt de bal met de wreef. Inworp. Calleja met de inworp. Aroca is nu in balbezit. Aroca haalt uit met een fantastische trap. Albístegui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Aroca de bal. Malbaša is nu in balbezit. Malbaša probeert naar een medespeler te passen. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Curado is nu in balbezit. Curado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rozrazil de bal. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
San Viator FC - Lligallos F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Viator FC 54%, Lligallos F.C. 46%.
San Viator FC - Lligallos F.C. 1:0

68e minuut.
Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir passt de bal met de wreef. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro schiet op doel. Albístegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Viator FC - Lligallos F.C. 1:1

72e minuut.
Gayol passt de bal in één keer door. Gallén probeert de bal aan de voet te houden. Maneiro rent richting de bal. Maneiro draait met de bal, schiet en ... Albístegui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Viator FC - Lligallos F.C. 1:2

74e minuut.
Cela geeft de bal voor. Hammel kopt de bal weg. Maneiro rent richting de bal. Maneiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
San Viator FC - Lligallos F.C. 1:3

77e minuut.
de la Oca onderschept slim de pass. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir passt de bal in één keer door. Maneiro rent richting de bal. Maneiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Viator FC - Lligallos F.C. 1:4

82e minuut.
Calleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallén schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calleja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calleja met een snel genomen vrije trap. Toktemir rent richting de bal. Toktemir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Viator FC 70%, Lligallos F.C. 30%.
San Viator FC - Lligallos F.C. 1:4