Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Lazio AbeFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lazio 54%, AbeFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Lazio - AbeFC 0:0

58e minuut.
Mario onderschept slim de pass. Mario passt de bal met de wreef. Ortega Momparlet is nu in balbezit. Braojos onderschept slim de pass. Braojos haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - AbeFC 0:1

72e minuut.
Acosta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibáñez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Noceda is nu in balbezit. Noceda speelt de bal door. Braojos rent richting de bal. Barrasa rent richting de bal. Barrasa haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Noceda met de inworp. Barrasa rent richting de bal. Barrasa geeft een hoge lob. Mario bereikt de bal nog maar net als eerste. Mario haalt uit met een fantastische trap. Lama bokst de bal weg.

76e minuut.
Bolaños kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dolz de bal onder controle te krijgen. Jáuregui Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ortega Momparlet met een sublieme pass. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Braojos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Braojos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Braojos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Barrasa met een sublieme pass. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera passt de bal zonder na te denken. Noceda rent richting de bal. Noceda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lazio 49%, AbeFC 51%.
AS Lazio - AbeFC 0:1