Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres Futbol Club San Viator FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Díaz Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado verovert de bal door een tackle van achteren. Curado probeert naar een medespeler te passen. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Largo Carazo rent richting de bal. Largo Carazo geeft de bal voor. Mendoza kopt de bal weg. García Santos heeft problemen om de bal te vangen. García Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gayol is nu in balbezit. Gayol geeft een lange en hoge pass. Mendoza controleert de bal met de borst. Mendoza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
de Huerta kopt de bal weg. Barrachina speelt de bal door. López Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa onderschept slim de pass. Albentosa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Barrachina speelt de bal door. Mir is nu in balbezit. Curado onderschept slim de pass. Albentosa is nu in balbezit. Albentosa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
López Estévez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curado is nu in balbezit. Curado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Corredor probeert naar een medespeler te passen. Largo Carazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayol probeert naar een medespeler te passen. Largo Carazo is nu in balbezit. Largo Carazo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Futbol Club 56%, San Viator FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torres Futbol Club - San Viator FC 0:0

46e minuut.
Curado speelt de bal door. Albentosa heeft problemen om de bal te vangen. Albentosa probeert naar een medespeler te passen. Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Barrachina probeert de bal aan de voet te houden. Largo Carazo is nu in balbezit. García Santos is nu in balbezit. García Santos draait met de bal, schiet en ... Gallén kopt de bal weg. Albístegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Curado passt de bal met de wreef. Albentosa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Corredor ... Strafschop! Corredor krijgt een gele kaart. Albentosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Curado neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Díaz Sánchez met een sublieme pass. Albentosa rent richting de bal. López Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa onderschept slim de pass. Albentosa haalt uit met een fantastische trap. Galeote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres Futbol Club 67%, San Viator FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torres Futbol Club - San Viator FC 0:0