Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omega Alpha F.C. Onubaf.c
Roda`s 442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 22.2
good Schieten average
average Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Brandi met een sublieme pass. McKeown is nu in balbezit. McKeown passt de bal zonder na te denken. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 1:0

11e minuut.
Muñiz Fernández is nu in balbezit. Brandi onderschept slim de pass. Brandi passt de bal met de wreef. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 2:0

14e minuut.
Brandi is nu in balbezit. Somerkari is nu in balbezit. Somerkari probeert naar een medespeler te passen. Koren rent richting de bal. Koren draait met de bal, schiet en ... Flamarique bokst de bal weg.

16e minuut.
Wultański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imfeld is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rúa. Rúa krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Imfeld met een sublieme pass. Brandi is nu in balbezit. Brandi passt de bal met de wreef. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Wultański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muñiz Fernández de bal. Koren rent richting de bal. Koren draait met de bal, schiet en ... Flamarique probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 3:0

30e minuut.
McKeown rent richting de bal. McKeown geeft een hoge lob. Muñiz Fernández probeert de bal met de borst te controleren. Koren rent richting de bal. Koren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 4:0

32e minuut.
Imfeld met een sublieme pass. Brandi is nu in balbezit. Brandi draait met de bal, schiet en ... Pérez de Zabalza probeert de bal aan de voet te houden. Somerkari geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Rúa is nu in balbezit. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Koren met een sublieme pass. Brandi is nu in balbezit. Brandi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 5:0

38e minuut.
Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz Fernández is nu in balbezit. Brandi verovert de bal door een tackle van achteren. Koren is nu in balbezit. Koren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 6:0

41e minuut.
Villa heeft problemen om de bal te vangen. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren passt de bal zonder na te denken. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Imfeld met een sublieme pass. McKeown probeert naar een medespeler te passen. Villa is nu in balbezit. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Koren geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Imfeld is nu in balbezit. Rúa bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wultański met de inworp. Imfeld geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
McKeown kopt de bal weg. Somerkari rent richting de bal. Somerkari met een sublieme pass. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega Alpha F.C. 24%, Onubaf.c 76%.
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 6:0

54e minuut.
Imfeld geeft een lange en hoge pass. Daar is Muñiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandi is nu in balbezit. Brandi draait met de bal, schiet en ... Flamarique maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 7:0

68e minuut.
Koren kopt de bal weg. Brandi is nu in balbezit. Brandi speelt de bal door. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 8:0

85e minuut.
Muñoz Escuín rent richting de bal. Vázquez Veiga onderschept slim de pass. Teodoro met een sublieme pass. Somerkari is nu in balbezit. Somerkari geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Villa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somerkari is nu in balbezit. Somerkari geeft de bal voor. Brandi rent richting de bal. Brandi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 9:0

90e minuut.
Teodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Argibay is nu in balbezit. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro geeft een hoge lob. Somerkari geeft een lange en hoge pass. Flamarique probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omega Alpha F.C. 29%, Onubaf.c 71%.
Omega Alpha F.C. - Onubaf.c 9:0