Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lligallos F.C. Tartessos
442 meua Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
29.7 gemiddelde waardering 17.3
redelijk Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Rodríguez Irago is nu in balbezit. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ocio de bal. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Latorre trapt de bal weg. Daar is Aroca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trandafir geeft de bal voor. Maneiro rent richting de bal. Maneiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Tartessos 1:0

27e minuut.
Ocio is nu in balbezit. Malbaša speelt de bal door. Daar is Maneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maneiro haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Tartessos 2:0

29e minuut.
Matias geeft de bal voor. Brines bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir met een sublieme pass. Vasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir passt de bal in één keer door. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Latorre de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Matias de bal. Matias probeert naar een medespeler te passen. Díaz Quinta is nu in balbezit. Toktemir verovert de bal door een tackle van achteren. Toktemir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Tartessos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 40%, Tartessos 60%.
Lligallos F.C. - Tartessos 3:0

49e minuut.
Aroca heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Irago met een sublieme pass. Malbaša rent richting de bal. Noah onderschept slim de pass. Noah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rosado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Oca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malbaša is nu in balbezit. Malbaša geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maneiro rent richting de bal. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro onderschept slim de pass. Maneiro haalt uit met een fantastische trap. Arrillaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - Tartessos 4:0

68e minuut.
Aroca onderschept slim de pass. Aroca geeft een hoge lob. Díaz Quinta heeft problemen om de bal te vangen. Toktemir rent richting de bal. Toktemir haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Ocio probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rozrazil met een snelle inworp. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vasco kopt de bal weg. Grzymała geeft een hoge lob. Latorre rent richting de bal. Maneiro onderschept slim de pass. Maneiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Brines controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hammel neemt vlug de vrije trap. Toktemir kopt de bal weg. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro draait met de bal, schiet en ... Arrillaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Grzymała kopt de bal weg. Rosado heeft problemen om de bal te vangen. Ocio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Aroca de bal. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro geeft een lange en hoge pass. Toktemir rent richting de bal. Toktemir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Aroca de bal. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Toktemir de bal. Toktemir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 27%, Tartessos 73%.
Lligallos F.C. - Tartessos 4:0