Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onubaf.c San Viator FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Gallén verovert de bal door een tackle van achteren. Gallén geeft een lange en hoge pass. Argibay probeert naar een medespeler te passen. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
de Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. de Huerta passt de bal zonder na te denken. Curado probeert naar een medespeler te passen. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - San Viator FC 0:1

43e minuut.
Klungelig pakt Díaz Quinta de bal. Curado rent richting de bal. Curado passt de bal met de wreef. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onubaf.c 62%, San Viator FC 38%.
Onubaf.c - San Viator FC 0:1

56e minuut.
Cela onderschept slim de pass. Cela passt de bal zonder na te denken. Díaz Quinta rent richting de bal. Cabarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabarcos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gayol met een sublieme pass. de Huerta is nu in balbezit. de Huerta passt de bal in één keer door. Albentosa is nu in balbezit. Albentosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - San Viator FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onubaf.c 43%, San Viator FC 57%.
Onubaf.c - San Viator FC 0:2