Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Lazio Omega Alpha F.C.
Normal Tactiek Roda`s 442
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
22.5 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen good


3e minuut.
Hoskins probeert naar een medespeler te passen. Brandi heeft problemen om de bal te vangen. Brandi passt de bal met de wreef. Koren rent richting de bal. Koren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ortega Momparlet geeft een hoge lob. Vázquez Veiga heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:0

11e minuut.
Vázquez Veiga probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Met opzet legt Somerkari zijn tegenspeler op de grond. Somerkari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Raisi geeft de bal voor. Koren rent richting de bal. Ortega Momparlet maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ortega Momparlet naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
McKeown onderschept slim de pass. McKeown geeft de bal voor. Hoskins rent richting de bal. Hoskins geeft een lange en hoge pass. Jáuregui Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brandi passt de bal zonder na te denken. Koren rent richting de bal. Casellas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koren raakt geblesseerd tijdens het duel. McKeown legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeown haalt uit met een fantastische trap. Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:1

26e minuut.
McKeown onderschept slim de pass. McKeown probeert naar een medespeler te passen. Casellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi onderschept slim de pass. Brandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:2

27e minuut.
Brandi rent richting de bal. Rodríguez García begaat een overtreding. Brandi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raisi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koren krijgt zijn hoofd ertegen. Lama bokst de bal weg.

31e minuut.
Rodríguez García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McKeown rent richting de bal. Padrón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Padrón krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Koren rent richting de bal. Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koren raakt geblesseerd tijdens het duel. Teodoro met een snel genomen vrije trap. Daar is Brandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casellas trapt de bal weg. Teodoro kopt de bal weg. Brandi rent richting de bal. Brandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lazio 67%, Omega Alpha F.C. 33%.
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:3

47e minuut.
Koren geeft een hoge lob. Brandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandi passt de bal in één keer door. Hoskins rent richting de bal. Hoskins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
McKeown is nu in balbezit. McKeown passt de bal in één keer door. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Teodoro de bal. Teodoro met een sublieme pass. Brandi met een sublieme pass. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Hoskins geeft een lange en hoge pass. Koren kopt de bal weg. Brandi met een sublieme pass. Daar is Koren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hoskins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McKeown is nu in balbezit. McKeown passt de bal in één keer door. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jáuregui Blanco probeert naar een medespeler te passen. Salmerón is nu in balbezit. Koren onderschept slim de pass. Koren draait met de bal, schiet en ... Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:4

60e minuut.
Daar is McKeown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandi rent richting de bal. Brandi geeft een hoge lob. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jáuregui Blanco rent richting de bal. Jáuregui Blanco geeft de bal voor. Vázquez Veiga kopt de bal weg. Koren rent richting de bal. Koren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Teodoro speelt de bal door. McKeown bereikt de bal nog maar net als eerste. McKeown speelt de bal door. Koren is nu in balbezit. Koren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:5

69e minuut.
Lama trapt de bal weg. Teodoro geeft de bal voor. Salmerón heeft problemen om de bal te vangen. Brandi rent richting de bal. Brandi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Salmerón met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Acosta de bal. Teodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Koren rent richting de bal. Koren draait met de bal, schiet en ... Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandi is nu in balbezit. Brandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:6

74e minuut.
Teodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoro speelt de bal door. Koren probeert naar een medespeler te passen. Brandi rent richting de bal. Brandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:7

77e minuut.
Ndecky controleert de bal met de borst. Bolaños rent richting de bal. Ndecky verovert de bal door een tackle van achteren. Ndecky geeft een hoge lob. Koren kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Raisi verovert de bal door een tackle van achteren. Raisi geeft een hoge lob. Koren is nu in balbezit. Koren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Lama trapt de bal weg van het doel. Hoskins rent richting de bal. Hoskins passt de bal zonder na te denken. Koren is nu in balbezit. Koren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Lazio 87%, Omega Alpha F.C. 13%.
AS Lazio - Omega Alpha F.C. 1:7