Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onubaf.c safor cf 2024
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten very good
average Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Bugni probeert naar een medespeler te passen. Cela is nu in balbezit. Kütükçü onderschept slim de pass. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. Flamarique probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:1

7e minuut.
Bugni geeft een hoge lob. Muñiz Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Argibay is nu in balbezit. Kütükçü geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:2

10e minuut.
Rúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou onderschept slim de pass. Muñiz Fernández begaat een overtreding. Muñiz Fernández krijgt een gele kaart. Matafirou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bugni met een snel genomen vrije trap. Matafirou springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rios met een sublieme pass. Bugni rent richting de bal. Bugni passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:3

26e minuut.
Villa kopt de bal weg. Matafirou heeft problemen om de bal te vangen. Muñiz Fernández legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matafirou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kütükçü legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Matafirou is nu in balbezit. Kütükçü rent richting de bal. Kütükçü passt de bal met de wreef. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Flamarique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:4

31e minuut.
Kütükçü met een sublieme pass. Matafirou probeert naar een medespeler te passen. Pérez de Zabalza probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:5

31e minuut.
Díaz Quinta met een sublieme pass. Cabarcos rent richting de bal. Matafirou rent richting de bal. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Muñiz Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz Fernández rent richting de bal. Ţicleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hominda probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu is nu in balbezit. Kütükçü speelt de bal door. Matafirou rent richting de bal. Matafirou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou geeft een hoge lob. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pérez de Zabalza de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hominda neemt de hoekschop. Kütükçü krijgt zijn hoofd ertegen. Ţicleanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Flamarique bokst de bal weg.

43e minuut.
Kütükçü onderschept slim de pass. Kütükçü met een sublieme pass. Bugni probeert naar een medespeler te passen. Ţicleanu rent richting de bal. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Galilea met een sublieme pass. Matafirou is nu in balbezit. Matafirou passt de bal met de wreef. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap. Flamarique kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onubaf.c 71%, safor cf 2024 29%.
Onubaf.c - safor cf 2024 0:5

47e minuut.
Kütükçü passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matafirou de bal. Kütükçü met een sublieme pass. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Rios rent richting de bal. Rios passt de bal in één keer door. Argibay rent richting de bal. Kütükçü onderschept slim de pass. Kütükçü geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:6

54e minuut.
Hominda neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pérez de Zabalza de bal. Matafirou bereikt de bal nog maar net als eerste. Matafirou haalt uit met een fantastische trap. Flamarique probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:7

55e minuut.
Rios rent richting de bal. Díaz Quinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios geeft een hoge lob. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Daar is Argibay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kütükçü is nu in balbezit. Kütükçü passt de bal in één keer door. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Flamarique bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:8

63e minuut.
Cabarcos rent richting de bal. Matafirou onderschept slim de pass. Matafirou passt de bal zonder na te denken. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Galilea passt de bal met de wreef. Bugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugni speelt de bal door. Matafirou rent richting de bal. Matafirou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:9

76e minuut.
Galilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galilea met een sublieme pass. Rios met een sublieme pass. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Hominda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rios kopt de bal weg. Wilkoszewski is nu in balbezit. Rexach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilkoszewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matafirou kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez de Zabalza de bal. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu draait met de bal, schiet en ... Flamarique bokst de bal weg. Matafirou rent richting de bal. Matafirou draait met de bal, schiet en ... Flamarique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Muñiz Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matafirou rent richting de bal. Matafirou haalt uit met een fantastische trap. Flamarique probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Onubaf.c - safor cf 2024 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onubaf.c 82%, safor cf 2024 18%.
Onubaf.c - safor cf 2024 0:10